• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

17:12

Ataman kuka pred duel sa Partizanom: Očekujemo zabavu, a čeka nas katastrofa!

EPA

Košarka

Ataman kuka pred duel sa Partizanom: Očekujemo zabavu, a čeka nas katastrofa!

Podeli vest

Trener Panatinaikosa nezadovoljan zalaganjem svojih košarkaša u pripremi meča sa crno-belima.

Ekspedicija Partizana otputovala je u Atinu gde izabranike Željka Obradovića u petak od 20:15 očekuje duel protiv Panatinaikosa. Nakon saznanja da u sastavu crno-belih neće biti kapitena Kevina Pantera mnogi su pobedu dodelili "zelenima". Ipak, sa tim se ne slaže trener grčkog velikana Ergin Ataman koji ističe da je njegova ekipa loše radila tokom prethodne nedelje. 

Na konkretno pitanje da li očekuje još jednu "zelenu žurku" u "OAKA Areni" Ergin Ataman imao je odričan odgovor. 

- Najgore je očekivati "žurku"... Nismo radili kako treba cele nedelje, imamo problema sa povredama i bolestima. Nisam spreman za ovu utakmicu. Ako mislimo da će biti zabavno protiv Partizana, kao što misle moji igrači, očekuje nas katastrofa - rekao je Ergin Ataman u najavi meča. 

Foto: EPA

Tre

Svestan je turski strateg da će njegovi momci imati veliku podršku navijača u "OAKA Areni" i nada se da će to dati motiv "zelenima" u duelu protiv sastava Željka Obradovića. 

- Imaćemo ogromnu podršku sutra, navijači će nam davati energiju, to je jedina pozitivna stvar pred meč sa Partizanom. Nadam se da će momci sa tom energijom pronaći motivaciju jer motivaciju nisam video čitave nedelje - kritičan je turski stručnjak. 

Naravno, izjavu Ergina Atamana ne treba uzeti "zdravo za gotovo" budući da je poznat po svojim psihološkim igricama. Panatinaikos meč sa Partizanom dočekuje u dobroj formi budući da su na prethodnih 12 utakmica upisali 11 pobeda uz poraz od Baskonije 3. januara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija