• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

16:52

Šok na Malom Kalemegdanu! Teodosić ne igra protiv Baskonije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Šok na Malom Kalemegdanu! Teodosić ne igra protiv Baskonije!

Podeli vest

Veliki problem za Zvezdu!

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju protiv Baskonije meč 22. kola Evrolige, ali na njemu zbog povrede neće nastupiti Miloš Teodosić (36), prenosi "Meridian Sport"!

Iskusni organizator igre osetio je probleme sa zadnjom ložom, zbog čega neće biti deo tima na jako bitnom meču u Evroligi.

Foto: Starsportphoto

 

 

Teodosić je u proteklih nekoliko nedelja imao probleme sa povredama, ali je uprkos tome bio u timu protiv Armanija. Tada je bio jedan od najboljih na terenu, ali je prošlog vikenda propustio meč protiv Borca u ABA ligi.

Iako se očekivalo da bude deo tima večeras protiv Baskonije, ipak neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima. Biće to ogroman udarac za ambicije crveno-belih u meču protiv tima Duška Ivanovića, pošto na terenu neće biti ni Nemanje Nedovića, kao ni mladog Nikole Topića.

Pod znakom pitanja je i nastup Luke Mitrovića, koji je u proteklom periodu takođe imao određenih problema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija