• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

05.05.2024

16:56

Poznat identitet majke koja je skočila u reku sa troje dece! Pobegla od muža nasilnika, policija pronašla telo najstarije ćerke! (FOTO)

FACEBOOK/ALMA BUSHATI ARRAZI

Vesti

Poznat identitet majke koja je skočila u reku sa troje dece! Pobegla od muža nasilnika, policija pronašla telo najstarije ćerke! (FOTO)

Podeli vest

Policija u Albaniji i dalje traga za A.A. koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od, kako se sumnja, muža nasilnika.

Njihov nestanak je suprug i otac E.A. (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Policija je juče privela E.A., za kojeg se veruje da je duže vreme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje dece.

Alma je nestala sa troje dece, devojčicama starim 9 i 6, i dečakom starim 4 godine.

Telo najstarije ćerke sinoć oko 22 sata je pronašao jedan ribar i izneo na obalu. Navodno je lice devojčice bilo prekriveno modricama. Policija strahuje da se A.A., zajedno sa decom bacila u hladnu vodu.

E.A. je od ranije poznat policiji i hapšen je zbog krijumčarenja narkotika.

"Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04. maja 2024, državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva“, naveli su iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12