• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

27.04.2024

12:25

Bukti rat! Dudić poručio Milojeviću: Neću rijaliti, javno sam prozvan! Nije gledao celu emisiju...

Pedja Milosavljević

Fudbal

Bukti rat! Dudić poručio Milojeviću: Neću rijaliti, javno sam prozvan! Nije gledao celu emisiju...

Podeli vest

Nakon što se trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević osvrnuo na izjavu trenera Radničkog Feđe Dudića o tome da navijači crveno-belih nisu zadovoljni kako srpski šampion pobeđuje, rekavši da "Dudić mora da pazi šta priča, jer je on stranac i prima platu ovde", ponovo se oglasio stručnjak iz Bosne i Hercegovine.

Na konferenciji za medije pred gostovanje kruševačkom Napretku (nedelja, 18.00), stiglo je i pojašnjenje od trenera kluba iz Kragujevca za reči izrečene u emisiji "Indirekt".

- Iskoristio bih priliku da se oglasim za ovo što sam javno prozvan posle derbija na način za koji mi je zaista krivo. Kolega Milojević nije pogledao celu emisiju. Da je video način na koji sam govorio o afirmaciji srpskog fudbala i svega ostalog, da je to pogledao sigurno ne bi imao onakvo izlaganje kakvo je imao. Postavljeno mu je ili ponuđeno da pogleda samo ono što je za njih bilo dobro da se pogleda - rekao je Feđa Dudić.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Istakao je Dudić da je od prvog dana po dolaska u Srbiju poštovao zemlju u kojoj radi.

- Nikad nisam bežao od svog stava i mišljenja, uvek ću ga imati, ali zaista ne želim da mi se stavljaju neke situacije. Samo da je pogledao celu emisiju, video bih da sam sagledavao realno situaciju i pričao o poštovanju i afirmaciji cele lige. Svi omalovažavaju način na koji se igra u srpskoj ligi, a ja sam je zaista hvalio i zaista to mislim i stojim iza svojih reči. Mislim da sam iskazao poštovanje prema državi u kojoj radim, samim tim što sam u nekim pređašnjim izlaganjima tokom sezone izneo počast žrtvama ratama.

Mladi stručnjak kaže da će u budućnosti govoriti za medije samo o sportskim stvarima.

- Svi ljudi u Kragujevcu koji me poznaju, znaju način na koji živim, radim, pričam i hvala mojim Kragujevčanima jer se osećam kao domaći od prvog dana pa do dana današnjeg. Nastaviću da i dalje reprezentujem čitav grad i klub na dostojanstven način. Time bih zatvorio ovu temu, da ne bi nastao rijaliti, da ne bi nastala prepucavanja, da ne upadam u neku zamku i da se posvetim svom klubu, da probamo da ostvarimo zacrtani cilj.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Podsetimo, Milojević je na konferenciji posle derbija dao isrcpan odgovor na ovu temu.

- Znate da nemam društvene mreže i ne čitam portale, ali pokazali su mi. Smeta mi, i ja sam bio stranac u drugim zemljama. Ne može stranac ovde da uzima Zvezdu kao instituciju i ne poštuje je. Nije pošteno, nije fer. Meni je to zasmetalo. Ne može neko sa strane ko je došao da radi ovde, da prima platu... Ja sam bio stranac na Kipru, nikad nisam izašao i pričao o drugim klubovima. bilo mi je teško, ali ja sam poštovao narod Kipra, njihovo prvenstvo. Moja poruka je - povedite računa šta pričate. Jedno je da priča o meni, ali drugo je da uzima u usta institucije kakve su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina. Evo Radnički se bori za Evropu, a na osnovu čega? Pa na osnovu bodova koje su vukli Zvezda i Partizan. Ali to govori o njemu, a ne o meni. Biće on lepo dočekan na "Marakani" - rekao je Vladan Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija