• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.04.2024

23:00

Barselona odradila veliki posao: Pitanje trenera je rešeno!

EPA

Fudbal

Barselona odradila veliki posao: Pitanje trenera je rešeno!

Podeli vest

Konkurs za glavnim trenerom Barselone je završen, Ćavi Ernandez ostaje na toj funkciji!

Desio se neočekivan rasplet u Kataloniji! Nakon što je bivši fudbaler i legenda kluba već viđena na izlaznim vratima "Blaugrane", predsednik Đoan Laporta objavljuje da Ćavi ostaje.

Upravo je prvi čovek kluba javno govorio da bi voleo na klupi da vidi nekog od nemačkih stručnjaka, pa su u vezu sa španskim gigantom dovođeni Julijan Nagelsman i Hansi Flik, između ostalih.

Foto: REUTERS/Heiko Becker

Ništa od saradnje - Julijan Nagelsman

Međutim, našle su dve strane zajednički jezik i dogovorili saradnju do kraja sezone 2025. godine uz opciju produženja.

Prema navodima španskih medija, Ćavi je čitav današnji dan proveo u razgovorima sa sportskim direktorom Dekom, da bi se na kraju dvojka uputila na kućni prag Laporte.

Isti izvori prenose da bi prvi čovek Barselone sutra trebao da se oglasi kako bi saopštio sve tančine novog ugovora.

Što se Ćavijevog mandata na klupi tiče, izgubio je poslednja tri "El Klasika" od Real Madrida , kojem će prepustiti i titulu Primere, a doživeli su i eliminaciju u četvrtfinalu od Pariz Sen Žermena. Zbog toga je već bio u sukobu sa Laportom, ali su na kraju ipak izgladili odnose.

Nekada proslavljeni fudbaler je za kormilom Barselone od 2021.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija