• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.04.2024

22:50

Novi Beograd izborio fajnal-for Lige šampiona! Treću godinu zaredom u završnici

Starsportphoto

Ostali sportovi

Novi Beograd izborio fajnal-for Lige šampiona! Treću godinu zaredom u završnici

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se na završni turnir fajnal-fora Lige šampiona.

Novobeograđani će tako treću godinu zaredom igrati u završnici elitnog takmičenja, a pored srpskog tima plasman je izborio i italijanski Pro Reko. 

Izabranici Živka Gocića večeras su u Splitu pobedili ekipu Jadrana rezultatom 15:10 u meču četvrtog kola A grupe top osam faze Lige šampiona.  S druge strane, italijanski tim je nadigrao Marsej sa 12:10. 

Dva kola pre kraja prvo mesto A grupi zadržao je Pro Reko sa 11 bodova, jednim više od Novog Beograda, Marsej je treći sa samo tri boda, dok je Jadran poslednji bez bodova. Italijanski i srpski tim tako će u preostale dve runde odlučiti o tome koja ekipa sa koje pozicije će na fajnal-for Lige šampiona. 

Završni turnir elitnog takmičenja održaće se od šestog do osmog juna na Malti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija