• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

06:54

Eto, šta ti se desilo?! Legenda Barselone i Intera ne liči na sebe

AP PHOTO

Fudbal

Eto, šta ti se desilo?! Legenda Barselone i Intera ne liči na sebe

Podeli vest

Legendarni kamerunski fudbaler Samjuel Eto vratio se na teren i sve šokirao svojim izgledom.

Nekadašnji napadač Barselone, Intera i Čelsija učestovao je u Londonu u humanitarnoj utakmici za pomoć Ukrajini. U meču su učestovale brojne fudbalske legende poput Dide, Petra Čeha, Fabija Kanavara, Đerara Pikera, Klarensa Sedorfa, Đanfranka Zole, Patrika Vijere, Jensa Lemana, Kristijana Panučija, Andreja Ševčenka i mnogih drugih, ali je najveću pažnju izazvao Kamerunac.

Jedan od najboljih napadača u istoriji je gotovo neprepoznatljiv zbog svoje debljine. Eto je očigledno, nakon što se 2018. godine penzionisao, prestao da pazi na svoju ishranu.

Foto: profimedia

 

Nakon što su se pojavile slike i video snimci sa utakmice u Londonu, društvene mreže su se usijale, a navijači su ostali šokirani koliko se Kamerunac ugojio. 

Ipak, višak kilograma nije sprečilo Samjuela da pokaže svoje fudbalsko umeće na terenu "Stamford bridža", na kojem je tokom sezone 2013/14 igrao za Čelsi. 

Utakmica je na kraju završena 2:2, a Kamerunac nije uspeo da se upiše u strelce.

 

 

Eto je u svojoj bogatoj karijeri igrao za brojne klubove, ali je najveći trag ostavio u Barseloni, Čelsiju i Interu. On je sa Kataloncima osvojio dve titule Lige šampiona 2006. i 2009, dok je sa italijanskim klubom bio na vrhu Evrope 2010. godine. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija