• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

08:27

LAZETIĆ TVRDI! Sinišu su više cenili u Italiji nego u Srbiji! Bilo je možda boljih igrača od njega, ALI...

printscreen

Fudbal

LAZETIĆ TVRDI! Sinišu su više cenili u Italiji nego u Srbiji! Bilo je možda boljih igrača od njega, ALI...

Podeli vest

Smrt legendarnog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića potresla je ceo fudbalski svet, a posbno je teško pala njegovim bivšim saigračima među kojima je i Nikola Lazetić

Svojevremeno su Miha i Nikola Lazetić delili svlačionicu, a potvrdio je sada direktor mlađih selekcija FSS koliko je cenjen Siniša bio u Italiji.

Nekadašnji krilni napadač ispričao je da je uticaj siniše Mihajlovića na italijanski fudbal bio nezamisliv i da to ljudi u Srbiji ne shvataju, a tvrdi da su ga više poštovali u Italiji! 

- Mislim da nikada, nijedan stranac, neće imati takav autoritet i tako da bude cenjen. Bilo je možda boljih igrača u smislu da dođe neki Ronaldo, dođe neki igrač koji da po 30, 40 golova u sezoni pa ga gledaju kao Boga. Ali svi oni tu nekako godinu, dve, tri pa odu, godinu, dve, tri, četiri pa odu. Siniša je tu ceo svoj život! On je tamo neko koga toliko cene, toliko poštuju... Mi u Srbiji nismo svesni toga. Ja sam imao prilike da vidim ko je Siniša Mihajlović kada uđe u svlačionicu, ko je Siniša Mihajlović kada se pojavi pred sudijom, ko je Siniša Mihajlović kada donese neku odluku, koliku težinu ima kada je kaže - ispričao je Nikola Lazetić i dodao:

Foto: AP foto

 

- Imao sam Sinišu i u reprezentaciji Srbije, gde sam isto video tog Sinišu. Ali mislim da mi u Srbiji nismo toliko cenili i poštovali Sinišu Mihajlovića koliko ga ceni italijanski fudbal i cela Italija - rekao je Lazetić u emisiji "Mojih Top 11" autora Nebojše Petrovića.

Lazetić je 2000. godine stigao u Komo, a zatim je išao na poazjmice u Kjevo i Lacio. U dresu rimskog tima proveo je samo šest meseci početkom 2003. godine, a tada je bio Mihajlovićev saigrač. Nakon toga je igrao u Đenovi, Sijene, Livornu i Torino, a onda se vratio u Srbiju! Igrao je za Crvenu zvezdu i Vojvodinu, gde je nekada igrao i Siniša Mihajlović.

Foto: fss.rs

 

Odigrao je Lazetić i 25 mečeva za Jugoslaviju u isto vreme je reprezentativac bio i pokojni Siniša Mihajlović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija