• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

16:03

LALATOVIĆ PREPORODIO KRAGUJEVČANE! Radnički u silnom NALETU, pao i Metalac!

Starsportphoto

Fudbal

LALATOVIĆ PREPORODIO KRAGUJEVČANE! Radnički u silnom NALETU, pao i Metalac!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca upisali su drugu pobedu na domaćem terenu i posle Voždovca, u 26. kolu Superlige Srbije savladali su i Metalac iz Gornjeg Milanovca rezultatom 1:0 (0:0)

Jedini gol na meču postigao je Saša Jovanović u 61. minutu, koji je bio dovoljan timu sa "Čika Dače" da zabeleži izuzetno važan trijumf u borbi za opstanak i pretekne Milanovčane na 14. poziciji.

Bivši reprezentativac Srbije je konstantno opasan po odbranu Metalca i najzad u 61. minutu posle akcije sa Nemanjom Tomićem postigao gol odluke. Na malom prostoru odigrala su dvojica veterana i povratom loptom spojila Sašu Jovanovića sa golom. Za erupciju oduševljanja na Čika Dači i prepoznatljivu reakciju Nenada Lalatovića.

Kragujevčani imaju sada 25 bodova, dok je Metalac ostao na 23 poena i zauzima 15. mesto.

Od dolaska Nenada Lalatovića, Radnički 1923 igra kao preporođen. Prethodno su savladali i Voždovac na istom ovom stadionu, dok su uprkos porazu u Humskoj od Partizana, ostavili prilično korektan utisak za ekipu koja se grčevito bori za očuvanje statusa.

Sa tri vezane pobede, bez primljenog gola, ponovo se lakše diše u srcu Šumadije.

SUPERLIGA, 26.KOLO

Ponedeljak
Radnički 1923 (KG) – Metalac 1:0 (0:0)
Jovanović 61.
16.00 Napredak – Proleter
16.00 Radnik – Čukarički
18.00 Radnički Niš – Kolubara


Nedelja
Spartak – Partizan 0:1 (0:0)
Natho 85p
Crvena zvezda – Novi Pazar 5:0 (4:0)
Ohi 8, Katai 15, 21, 57, Ivanić 16
Vojvodina – TSC 0:1 (0:0)
Škuletić 75

Utorak
16.00 Mladost – Voždovac

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija