• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

15:22

FUDBALERI POPADALI OD SMEHA ZBOG LALATOVIĆA! JA SAM BOŽJI SIN! LALAT ESKOBAR! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

FUDBALERI POPADALI OD SMEHA ZBOG LALATOVIĆA! JA SAM BOŽJI SIN! LALAT ESKOBAR! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Mladi stručnjak koji je na čelu Radničkog 1923, je definitivno jedan od najboljih, ali i najzanimljivijih trenera na ovim prostorima! Njegovim povratkom u srpski fudbal Superliga je dobila ponovo posebnu draž, a samom njegovom pojavom Radnički iz Kragujevca dospeo je u žižu interesovanja, a počeo da beleži i dobre retultate! 

 

 

On je preporodio Kragujevčane, napravio je sjajnu atmosferu u timu, igrači uživaju na treninzima, a mnogi koji su imali prilike da rade sa njim imaju samo reči hvale! Rezultati mu idu u prilog, a na njegovim treninzima ne manjka zabave!

Foto: Starsportphoto

 

Na društvenim mrežama pojavio sjajan snimak sa jednog treninga Kragujevčana, na kom Beograđanin demonstrira fudbalske veštine, a akon postignutog gola je raširio je ruke, okrenuo se prema kameri i glasno uzviknuo:

- Ja sam božji sin, Lalat Eskobar - rekao je mladi stručnjak, a igrači su počeli da se "valjaju" od smeha! 

Trenutno Radnički igra meč 26. kola Superlige Srbije protiv Metalca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

Pozdrav prijatelju bio sam povrijeđen i srce kad se dogodio vrlo veliki problem između mene i mog supruga prije sedam mjeseci u mom braku. tako strašno da je uzeo slučaj na sud za razvod. Rekao je da nikad više nije htio ostati sa mnom i da me više ne voli. Tako je spakirao iz kuće i učinio me i moja djeca prolaze kroz tešku bol. Pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim, nakon što je molio, ali bez uspjeha. Jedne večeri, na putu natrag s posla, upoznala sam svoga starog prijatelja koji je tražio mog muža. Tako sam mu sve objasnio, pa mi je rekao da je jedini način na koji bih mogao dobiti moj muž da vratim upet bacača, jer je to doista učinio. Nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego slijediti njegov savjet. Potom mi je dao adresu e-pošte od bacača čarolija koju je posjetio. Dr Alaba. Sljedećeg jutra poslao sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me je uvjerio da ću vratiti svog muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava !! Nikad to nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Tada ih ne radim bez povećanja, pa za sljedeća dva dana iznenađujuće, moj muž koji me nije nazvao u posljednjih 7 mjeseci pozvao me da mi javite da se vraća. Tako nevjerojatna !! Zato se vratio u isti dan, s mnogo ljubavi i radosti i ispričao se zbog svoje greške i boli koju je nanio i na moju djecu. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć velikog speluna. Dakle, savjetujem vam ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr. Apata na e-mail: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber s ovim brojem: +1 (425) 477-2744 .......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija