• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2024

14:31

Leš muškarca iz Srbije pronađen u Prizrenu: Preminuo i meštanin Prištine

Beta

Vesti

Leš muškarca iz Srbije pronađen u Prizrenu: Preminuo i meštanin Prištine

Podeli vest

Kosovska policija saopštila je da je juče u 11.30 časova u Prizrenu pronađeno beživotno telo muškarca, državljanina Srbije.

Kako se dodaje, tužilac je naložio obdukciju. Nije precizirano gde je tačno zatečen leš i da li se sumnja na nasilnu smrt.

"Nakon dobijanja informacija o osobi bez znakova života, na teren su izašle nadležne policijske jedinice. Lekarski tim je konstatovao smrt muškarca, državljanina Srbije. Odlukom tužioca, telo je poslato na obdukciju", piše u saopštenju policije koje prenosi "Reporteri".

Još jedan muškarac preminuo je u Prištini istog dana. On je pronađen kako leži na zemlji, sa znakovima života, ali je izdahnuo u Kliničko-bolničkom centru i njegovo telo je takođe poslato na obdukciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija