• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

07:49

Ataman presrećan zbog Teodosića! To nam je bio plan!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Ataman presrećan zbog Teodosića! To nam je bio plan!

Podeli vest

Trener košarkša Panatinaikosa, Ergin Ataman, kaže da je njegov tim ostvario cilj protiv Crvene zvezde jer je zaustavio Miloša Teodosića.

Ne krije iskusni Turčin radost nakon što su "zeleni" savladali crveno-bele u 17. kolu Evrolige – 82:65.

Atamana posebno raduje to što je Miloš Teodosić završio meč sa jednim skokom i tri asistencije, bez ubačenog poena.

- Smatram da smo zaista dobro počeli utakmicu. Plan nam je bio da izvršimo veliki pritisak na Miloša Teodosića. Pritisli smo ga sa Kalaicakisom, koji je odlično odradio posao i zadržali smo ga. To je bila ključna odbrana. Istu odbranu smo igrali i na Nemanji Nedoviću i kontrolisali smo igru - rekao je trener grčkog kluba.

 

Foto: EPA

 

 

Pohvalio je nekadašnji trener Anadolu Efesa igru svog tima u odbrani.

- Iskreno, ofanzivno nismo igrali baš najbolji meč, promašili smo mnogo šuteva, imali smo nizak procenat ubačenih trojki, ali je odbrana bila odlična. Uzmite u obzir da je Zvezda prošle nedelje ubacila Makabiju 99 poena, a mi smo ih zadržali na 65. Važna pobeda za nas, prvu polusezonu smo završili na četvrtom mestu - poručio je 

Panatinaikos naredne sedmice igra sa Baskonijom i Valensijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija