• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

21:32

Dobrić o pobedi u Beogradu: Ne očekujem da me "grobari" vole, ali poštovanje postoji! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Dobrić o pobedi u Beogradu: Ne očekujem da me "grobari" vole, ali poštovanje postoji! (VIDEO)

Podeli vest

Znali smo koliko je teško igrati, morali smo da budemo 30 odsto bolji od Partizana, poručio Dobrić.

Srpski košarkaš Ognjen Dobrić nakon pobede nad Partizanom prokomentarisao je svoj odnos sa navijačima i dodao da ljubav nije očekivao, ali da je poštovanje normalna stvar. 

- Nikada nije bilo incidenata, normalno je rivalstvo. Ne smatram da treba da me vole, ali postoji uzajamno poštovanje - jasan je bio Ognjen Dobrić. 

Dodao je srpski košarakaš da je pobeda u Beogradu bila izuzetno bitna, te da je presudna na kraju bila mirna glava njegovih saigrača. 

- Veoma bitna pobeda, znali smo koliko je teško igrati ovde. Bili smo mirni u završnici, to je rešilo utakmicu, moglo je da ode u oba smera. Većina momaka je iskusnija, prošli su ovakve utakmice, znaju kako da reaguju. Možda je i to donelo prevagu - rekao je Dobrić. 

Igrao je tokom svoje karijere mnogo velikih utakmica protiv Partizana, ali dodaje da je prvi meč protiv crno-belih u drugom desu bio potpuno novo iskostv. 

- Drugačije je, specifična situacija. Nisam navikao na ovo, ali uvek je lepo vratiti se u Beograd. Rekao sam momcima da nas čeka paklena atmosfera i da moramo biti bar 30 odsto bolji ako hoćemo da pobedimo. To smo uspeli, odigrali smo dobro, možda ne lepo, ali pobeda je bitna - dodao je srpski reprezentativac. 

Virtus, mimo očekivanja, igra sjajno na startu nove sezone. Bore se za vrh u Evroligi, a Dobrim smatra da je uzrok timska igra. 

- Izgledamo odlično kao tim, borimo se, ključ je u toj timskoj igri. Borimo se jedan za drugog, ima u Evroligi mnogo kvalitetnih ekipa, a nas krasi ta dobra hemija. 

Dobrić je za kraj pohvalio gest navijača Partizana koji su pred meč u velikoj humanitarnoj akciji bacili mnogo igračaka na teren. 

- Pobacali su mnogo igračaka, to je dobra stvar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12