• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2023

17:58

Rat u Izraelu sve poremetio: Bez Bahara posle utakmice

Starsportphoto

Crvena zvezda

Rat u Izraelu sve poremetio: Bez Bahara posle utakmice

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar nije bio na konferenciji nakon utakmice sa Radničkim u Kragujevcu, već je izjavu nakon meča dao pomoćnik u stručnom štabu Boris Savić.

Barak je vodio utakmicu, mada mu nije bilo lako, jer su mu misli uz Izrael, njegivu zemlju koju su juče ujutru napali palestinski teroristi. Shodno tome, nije pričao ni pre utakmice, a nije hteo ni sada.

Osim Baraka, Izraelci su i golman Omri Glazer, kao i većina stručnog štaba, pa ovaj rat u izvesnoj meri utiče na Zvezdu. Ipak, ekipa se hrabro borila i stigla do pobede (4:3), a utiske nakon meča izneo je Savić.

Foto: Starsportphoto

 

- Bitna pobeda za nas, pogotovo posle nešto slabijeg ulaska u sezonu. Znali smo da danas moramo da pobedimo. Nažalost, rano smo primili gol, ali uspeli da preokrenemo i onda umesto da privedemo utakmicu kraju, dolazimo do toga da Radnički pogađa u nadoknadi. To da se pobeda dovodi u pitanje, ne sme više da se dešava - istakao je Savić.

Posebno je srečan zbog Olanjinke, koji nije imao preterano veliku minutažu, što je uspeo da postigne dva gola. 

- Bitno je za njih da su pogodili, pogotovo za Pitera koji je manje igrao u poslednje vreme, ali je pokazao da je reč o kvalitetnom fudbaleru. Što se Ivanića tiče, on je ponovo pokazao kvalitet i koliko nam je značajan. Nedostajao nam je dok je bio povređen. Dvonedeljna pauza će nam dobro doći da rešimo probleme sa povredama i spremno dočekamo nastavak - zaključio je Savić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija