• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.04.2024

13:10

(VIDEO) Izrael najavljuje razaranje Evrope! Rakete na Koloseum, Pariz u neredima?! "Ovo će se dogoditi ako ih ne zaustavite!"

Shutterstock/Reuters

Vesti

(VIDEO) Izrael najavljuje razaranje Evrope! Rakete na Koloseum, Pariz u neredima?! "Ovo će se dogoditi ako ih ne zaustavite!"

Podeli vest

Više objava zvaničnika Izraela na društvenim mrežama izazvalo je reakcije širom sveta, a posebno je zbog fotografije koju je objavio izraelski ministar spoljnih poslova panika nastala u Italiji.

Izrael Kac je objavio fotografiju Koloseuma pod raketnim napadom usred noći, kako bi na taj način ukazao italijanskim i građanima Zapada kakva pretnja dolazi iz Teherana

Napad Irana na Izrael je samo predigra za ono što čitav svet može da očekuje od iranskog režima ako ga ne bude zaustavio na vreme, poručuje Kac u objavi na društvenoj mreži Iks.

 

 

- Svet treba da IRGC (Iransku revolucionarnu gardu) proglasi za terorističku organizaciju i sankcioniše iranski raketni program, pre nego što bude kasno - naveo je Kac u objavi.

Šef izraelske diplomatije je, istovremeno, objavio i video snimak, montažu, na kom je prikazan s jedne strane, miran život u Parizu gde građani jedu kroasane i piju kafu sa pogledom na Ajfelovu kulu, a s druge strane i šta će, prema njegovom mišljenju, uskoro uslediti ako se Iran ne zaustavi.

Video snimak je objavljen na engleskom, francuskom i hebrejskom jeziku, a uz njega su "tagovani" (označeni) ministri spoljnih poslova Italije, Francuske, Velike Britanije, Nemačke i SAD.

 

 

Kacov italijanski kolega Antonio Tajani, međutim, negodovao je zbog te objave, istakavši da je potrebno sprečiti širenje panike. Italijanska štampa, takođe, ocenila je objavu Kaca kao uznemirujuću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija