• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2024

06:00

(VIDEO) Kakva mašina! Krasuha razvalila Ukrajince! Avioni poleteli na Ruse, nisu znali šta ih je snašlo: Za samo tri minuta...

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Kakva mašina! Krasuha razvalila Ukrajince! Avioni poleteli na Ruse, nisu znali šta ih je snašlo: Za samo tri minuta...

Podeli vest

Specijalisti za elektronsko ratovanje opisali su u video-snimku koji je objavilo rusko Ministarstvo odbrane kako sistem za elektronsko ratovanje "krasuha" omogućava suzbijanje ukrajinskih aviona na bilo kojoj visini.

- Ovaj kompleks vam omogućava da otkrijete neprijatelja na velikoj udaljenosti, bez obzira na njegovu visinu leta, brzinu i manevarsku sposobnost - rekao je šef stanice za elektronsko ratovanje "krasuha" sa pozivnim znakom „Tornado“.

 

 

Operater modula za ometanje „krasuha“ sa pozivnim znakom „Veseli“ rekao je da je nedavno otkriven ukrajinski avion koji je pokušavao da izvrši radarsko izviđanje ruskih ciljeva.

- Upotrebljeno je uzvratno ometanje, radari su zaslepljeni, a za bukvalno tri-četiri minuta neprijatelj je prekinuo svoje aktivnosti i nestao sa naših ekrana - rekao je operater.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)
Politika

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)

Povodom snimka sa skupa u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu na kojem je predstavljena knjiga "Homogena Srbija 1941." autora Stjepana Loze, a koji je objavljen na društvenim mrežama, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet zbog krivičnog dela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz člana 317. Krivičnog zakonika.

04.05.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija