• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2022

07:00

DŽONSON I TRUDO TVRDE: ZGODNIJI SMO OD PUTINA, DA MU POKAŽEMO NAŠE TRBUŠNJAKE... Zapadni lideri, umesto krizom, bave se glupostima

Fotoilustracija/AP/Reuters

Vesti

DŽONSON I TRUDO TVRDE: ZGODNIJI SMO OD PUTINA, DA MU POKAŽEMO NAŠE TRBUŠNJAKE... Zapadni lideri, umesto krizom, bave se glupostima

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson (58) i njegov kanadski kolega Džastin Trudo (51) smatraju da su zgodniji i jači od ruskog predsednika Vladimira Putina (70), te da bi i oni, poput šefa Kremlja, mogli da se slikaju bez gornjeg dela odeće

Na samitu lidera G7 u Krinu u Nemačkoj, Džonson i Trudo predložili su ostalim učesnicima da se svi skinu i Putinu pokažu trbušne i grudne mišiće ne bi li dokazali da su "opasniji" od njega?!?

Goli sastanak

Uoči početka sastanka šefova sedam najrazvijenijih zemalja u Nemačkim Alpima Džonson je u šaljivom tonu pitao prisutne da li bi trebalo da se svi "skinu i pokažu grudi i stomak", očigledno aludirajući na fotografije Vladimira Putina na kojima on, u trenucima odmora, samo u pantalonama jaše konja ili uživa u pecanju. Britanski premijer je insistirao da on i ostali svetski lideri održe sastanak goli do pojasa, kako bi Putin uvideo da su i oni "žestoki" i da sa Zapadom "nema šale".

- Jel' se skidamo? Ili ostajemo obučeni? Možemo li da skinemo odeću? Svi moramo da pokažemo Putinu da smo jači od njega. Da mu pokažemo naše trbušnjake - rekao je Džonson na početku sastanka najmoćnijih ljudi na svetu.

Predlog britanskog premijera nasmejao je ostale učesnike samita, a ideju je, kako se vidi na snimku koji su objavili svetski mediji, odmah podržao kanadski lider Džastin Trudo.

- Mislim da bi bolje bilo da sačekamo slikanje, pa da se onda skinemo. Da se bez gornjeg dela odeće fotografišemo kako jašemo konje - predložio je Trudo.

Sastanku su prisustvovali još i šef Bele kuće Džo Bajden, francuski predsednik Emanuel Makron, nemački kancelar Olaf Šolc, italijanski premijer Mario Dragi, japanski premijer Fumio Kišida, kao i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Muška ljubav

Britanski premijer Boris Džonson i francuski predsednik Emanuel Makron na samitu G7 zakopali su ratne sekire nakon nesuglasica posle Bregzita i različitih stavova o rešenju ukrajinske krize.
Njih dvojica su se tokom celog samita grlili, čak se i Džonson u jednom trenutku našalio da sa Makronom ima "mušku romansu".

Zanimljivo, ideja o jahanju konja bez gornjeg dela odeće najviše se dopala Fon der Lajenovoj, koja se takođe pridružila Džonsonu i Trudou u ismevanju Putina.

- Da, da! Jahanje bez majice je najbolje - odobravala je aktuelna predsednica Evropske komisije.

Mediji podsećaju da se Džastin Trudo kao mlad fotografisao go do pojasa, te da je poslednji put 2016. godine uhvaćen kako bez majice džogira u jednom nacionalnom parku u kanadskoj provinciji Kvebek. S druge strane, slična fotografija Borisa Džonsona za sada nije objavljena. U svakom slučaju, na osnovu njegovih mnogobrojnih fotografija na kojima je raspojasan u košulji ili na kojima mu je majica priljubljena uz telo, stiče se utisak da bi teško mogao da se pohvali trbušnjacima i u tom smislu zaseni 12 godina starijeg Putina.

Odmor je za odmor

Ruski predsednik je, podsetimo, u više navrata slikan kako uživa u odmoru samo u pantalonama, a svakako najpoznatija fotografija je ona na kojoj jaše konja u Republici Tuva u južnom Sibiru. Kad ga je svojevremeno jedan austrijski novinar upitao zbog čega voli da se slika polugo, Putin je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu:

- Rekli ste polugo, a ne go, Bogu hvala! Znate šta, kad sam na odmoru, zaista ne vidim potrebu da se krijem iza žbunja. Mislim da u tome nema ničeg lošeg ni nenormalnog.

 



 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Mi Srbi kazemo "Gledaj use i u svoje kliuse"! To bi trebali da nauce i Englezi, Kanadjani I svi njima slicni tj. Plitkkog mozga prijatelji.

Rale

pre 1 godinu

Moje majmunče je zgodnije i inteligentnije od Džonsona!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija