• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

08.02.2024

10:30

Provirile gole butkice! Mrežasta haljinica Dakote Džonson otkrila previše - ostao samo pogled nevinašceta (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Provirile gole butkice! Mrežasta haljinica Dakote Džonson otkrila previše - ostao samo pogled nevinašceta (FOTO)

Podeli vest

Glumica Dakota Džonson se pojavila u jednom hotelu obučena u izazovnu, mrežastu haljinu kojom je mamila poglede.

Glumica Dakota Džonson, koja je popularnost stekla zahvaljujući filmskom serijalu "50 nijansi" važi za jednu od seksepilnijih dama na svetskoj javnoj sceni. 

Ona se ne libi da pokaže svoje izvajano telo, ali je to često na granici umerenog i "eksplozivnog". Ovaj put se Dakota pojavila ispred jednog hotela u Njujorku, obučena u providnu, crnu, mrežastu haljinicu

Ispod nje je imala crni bodi, kao i duboke crne čizme, čime je otkrila svoje butkice, tek toliko da zagolica maštu. 

Pozirajući pred kamerama paparaca, Dakotin pogled nevinašceta se nikako nije uklapao uz njen stil, a možda je baš to ono zbog čega je delovala poput vamp žene. 

Kako se vama dopada?

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija