• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

17:30

Kraljica Leticija kao sav normalan svet! Pogledajte šta nosi prva dama Španije, ovo se može kupiti u svakom butiku (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Kraljica Leticija kao sav normalan svet! Pogledajte šta nosi prva dama Španije, ovo se može kupiti u svakom butiku (FOTO)

Podeli vest

Španska kraljica Leticija prisustvovala je Međunarodnom danu sigurnijeg interneta u jednostavnoj i vrlo egantnoj kombinaciji koja izdužuje figuru.

Kraljica Leticija je obukla crne pantalone odličnog kroja, sivi sako i mokasine sa visokom četvrtastom potpeticom.

Ova elegantna modna kombinacija krije i poseban trik - kako vizuelno izdužiti noge.

Mnogi sanjaju da dodaju nekoliko centimetara svojoj visini ili barem dužini nogu. Iako se to čini mogućim samo sa vrtoglavo visokim potpeticama, postoje i neki  trikovi koji zaista deluju.

Tako i kraljica Leticija ima svoje male trikove. Iako kraljica Španije nije niska, ona ima stilski trik koji joj izdužuje figuru, a to je pokazala i u ovoj kombinaciji.

Trik je vrlo jednostavan: ravne pantalone bez preteranog volumena i dužine samo do skočnog zgloba nose se sa srednje visokim potpeticama koje su podjednako udobne i sofisticirane.

Kraljica je svoj izgled upotpunila sivim, dužim sakoom, komadom koji nikada ne izlazi iz mode i običnom belom bluzom. Upravo ovakve komade odeće možete pronaći u gotovo svakom butiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zvanično je! Dubai konačno u ABA ligi!
Košarka

Zvanično je! Dubai konačno u ABA ligi!

Prema odlukama Skupštine ABA lige, košarkaški klub Dubai zvanično je član regionalnog takmičenja. Kako je objavljeno u saopštenju na njihovom sajtu, dve strane su sklopile višegodišnji sporazum prema kojem će klub iz Ujedinjenih Arapaskih Emirata igrati u Jadranskoj ligi od sezone 2024/2025.

24.05.2024

17:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija