• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 25. april! Vage se vraćaju u staru firmu, Škorpijama pomirenje sa bivšim partnerom

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 25. april! Vage se vraćaju u staru firmu, Škorpijama pomirenje sa bivšim partnerom

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile za vaš znak.

OVAN

LJUBAV: Vaša privlačnost je posebno upadljiva u ovom periodu, zbog čega ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Očekujete stabilizaciju situacije. ZDRAVLJE: Bolni sinusi.

BIK

LJUBAV: Veza će vam biti u krizi, zbog promene okolnosti vašeg života ili pak zbog partnerovog ponašanja. POSAO: Moguće je da ćete se vratiti na staro mesto rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Ne možete se nadati stabilnosti u ovoj sferi, iako ćete sigurno imati neke prilike. POSAO: Ako se bavite umetnošću, nadajte se neobičnoj inspiraciji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Dešavaju se uznemiravajuće promene u vašem ljubavnom životu, a vi niste ljubitelj iznenađenja i promena. POSAO: Uspeh u vezi sa nekretninama i u privatnom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Partner će možda biti razočaran kada shvati da ste i vi samo obična osoba. Predstavljate se u realnijem svetlu. POSAO: Moguće su promene ako radite sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u sferi ljubavi, jer je moguće da ni vi ni vaš partner nećete mnogo polagati na vernost. POSAO: Moguće prilike u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Mnogo je verovatnije da ćete imati prilike za neku kratkotrajnu aferu nego za ulazak u stabilnu i dugotrajnu vezu. POSAO: Finansijski gubici zbog neopreznosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste bili u romantičnoj vezi u prošlosti. POSAO: Imaćete razne ideje u vezi sa privatnim biznisom, ali sad nije dobro vreme za to. ZDRAVLJE: Lošije.

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko se bavi nekim opasnim zanimanjem ili ekstremnim sportovima. POSAO: Iskoristite svoje kreativne potencijale bez previše spekulisanja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima, a posebno sa osobom koja vam se dopada. Bićete zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Moguće je pogrešno ulaganje sredstava. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Upoznaćete više osoba koje će vam se dopasti, ali nećete imati konkretnih prilika za ljubav. POSAO: Možda ćete promeniti posao koji vas već neko vreme sputava. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

RIBE

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je nepristupačan; neko ko je suviše poznat i uspešan da bi bio s vama. POSAO: Moguć je izvestan napredak u ovoj sferi, ne prevelik. ZDRAVLJE: Moguće infekcije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija