• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandžak danas

17.04.2024

18:20

Prevrnulo se vozilo vojne policije kod Novog Pazara: Jedan vojnik lakše povređen sa hematomom na glavi

Tanjug/Shutterstock

Vesti

Prevrnulo se vozilo vojne policije kod Novog Pazara: Jedan vojnik lakše povređen sa hematomom na glavi

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći u mestu Vučiniće, između Novog Pazara i Sjenice, prevrnulo se vozilo vojne policije. Incident se desio zbog nepovoljnih uslova na putu, uključujući kišu koja neprestano pada ceo dan, kao i zbog vožnje brzinom neprilagođenom ovim uslovima, navodi Sandžak danas.

Jedan vojnik je lakše povređen u nesreći, sa hematomom na glavi, ali na sreću nije bilo ozbiljnijih povreda. Brza reakcija saobraćajne policije i vojne snage Republike Srbije omogućila je efikasnu kontrolu situacije na mestu događaja.

Saobraćaj je bio privremeno blokiran dok su se preduzimale neophodne mere za uklanjanje prepreka i osiguranje bezbednog protoka vozila. Patrole saobraćajne policije regulisale su saobraćaj, dok su vojne snage pomagale u obnavljanju reda.

Vozilo vojne policije pretrpelo je značajna oštećenja. Efikasna koordinacija između saobraćajne policije i vojske osigurala je da se saobraćajni tok brzo vrati u normalu.

Vlasti će nastaviti da istražuju specifične uzroke nesreće, kao i da preduzimaju korake da se slični incidenti u budućnosti spreče. Vozačima se savetuje dodatni oprez dok traju loši uslovi na putevima, a građani se podsećaju na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa za sopstvenu sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija