• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.04.2024

12:45

Bila je jedna od najlepših Jugoslovenki! Vreli kadrovi sa koleginicom stavili su je na stub srama - zovu je kraljicom sapunica, a ovako sada izgleda (FOTO)

Printskrin video

Moda i lepota

Bila je jedna od najlepših Jugoslovenki! Vreli kadrovi sa koleginicom stavili su je na stub srama - zovu je kraljicom sapunica, a ovako sada izgleda (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najerotičnijih filmova u srpskoj kinematografiji svakako je "Oficir sa ružom" koji se i danas pamti zbog izuzetno emotivnih i seksepilnih scena u kojima je igrala glumica Ksenija Pajić.

Ona je u pomenutom filmu igrala Matildu Ivančić dok je Žarko Laušević bio poručnik Petar Horvat. Glumica je u ovom ostvarenju snimala i eksplicitnu scenu sa koleginicom Draganom Mrkić (Ljiljana) što je u to vreme bila tabu tema pa ne čudi što su ti kadrovi pokrenuli negativne kritike.

Žarko Laušević je u filmu veren za Draganu, ali je ostavlja zbog starije Ksenije. Ipak, nakon njegove pogibije njih dve ostaju same, a naziv filma izveden je iz scene u kojoj Petar donosi dve ruže, po jednu za svaku ženu koja ga je volela.

 

 

Ksenija je danas najpoznatija po ulogama u hrvatskim sapunicama zbog čega je zovu i "kraljicom sapunica". Kako je navela jednom prilikom, zbog konstantnog rada pre četiri godine dobila je diskus herniju, a mediji su tada pisali da se pretpostavlja da je naporno snimanje sapunice koje zna da traje i do 12 sati dnevno uticalo na razvoj njenih zdravstvenih problema.

 

 

Jedan od najtežih perioda u njenom životu bio je razvod od kolege Emila Vukova, sa kojim ima ćerku Vitu, a nakon kraha braka istakla je da se više neće udavati. Kako je navela u jednom intervjuu, razvod je za nju bio najveća trauma.

- Odgovorna sam sama sebi, kako se organizujem u životu, tako će mi biti. Nekad mi ta situacija olakšava život, a nekad bi mi možda bilo lakše da je još neko tu da mi pomogne. Ali, imam i puno prijatelja i prijateljica s kojima se posavjetujem, s kojima delim i probleme i radosti. U svakom slučaju, ne osećam to što nisam u braku ni kao prednost, ni kao nedostatak. To je tako... I nema šanse da se više ikada u životu udam. Na zajednički život bih pristala, na formalni brak ne. Ne bih potpisala, ja sam moderna - rekla je svojevremeno Ksenija Pajić za hrvatske medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija