• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti

06.04.2024

20:58

Srbin i Bosanac uhapšeni u Budvi zbog prevare! Maznuli alkohol u vrednosti od preko 4.500 evra!

MUP Srbije

Vesti

Srbin i Bosanac uhapšeni u Budvi zbog prevare! Maznuli alkohol u vrednosti od preko 4.500 evra!

Podeli vest

Budvanska policija uhapsila je državljanina Srbije S.D. (34) i državljanina Bosne i Hercegovine S. S. (37), osumnjičene za prevare i falsifikovanje isprava.

Sumnja se da su njih dvojica pristupili jednom maloprodajnom objektu u Budvi, kao ovlašćeni predstavnici jednog privrednog društva sa kojim oštećeni objekat posluje. Tom prilikom preuzeli su robu na odloženo plaćanje u vrednosti od 2.931 evra.

Lokalna policija je saopštila da je identifikovala vozilo koje su koristili tom prilikom, na kojem su bile istaknute registarske oznake koje pripadaju drugom automobilu:

"Pored toga, prilikom rasvetljavanja slučaja došlo se do saznanja da su na istovetan način oštetili i drugi maloprodajni objekat iz kojeg su prisvojili robu u iznosu od 1.620 evra. Policija je pronašla kompletnu količinu alkoholnih pića, koja su oduzeta i vraćena."

O ovom slučaju obavešten je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem nalogu su obojica uhapšeni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija