• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2024

15:48

Maloletnici silovali devojčice po garažama! Među 17 seksualnih manijaka i Srbi

Shutterstock

Vesti

Maloletnici silovali devojčice po garažama! Među 17 seksualnih manijaka i Srbi

Podeli vest

Austrijska policija saopštila je danas da je pokrenula istragu protiv 17 osoba, mahom maloletnika, od kojih su neki državljani Srbije, zbog sumnje da su seksualno zlostavljali 12-godišnje devojčice tokom nekoliko meseci!

Dvanaestoro osumnjičenih su maloletnici stariji od 14 godina, jedna osoba ima 19 godina, dvoje su mlađi od 14 godina i nisu krivično odgovorni u Austriji, dok je identitet još dvoje osumnjičenih nepoznat.

- U pitanju su državljani Austrije, Turske, Sirije, Italije, Bugarske i Srbije . Svi oni se terete za ozbiljno seksualno zlostavljanje maloletnica i pornografsko prikazivanje njihovih snimaka - potvrdio je zvaničnik austrijske policije Florijan Finda.

Sumnja se, precizirao je Finda, da se zlostavljanje događalo od februara do juna prošle godine u garažama, stanovima osumnjičenih i na drugim lokacijama u Beču:

- U jednom slučaju je korišćeno nasilje, dok su ostale žrtve verbalno bile primorane na seksualni odnos. Slučaj je otkriven u oktobru, nakon prijave jedne od žrtava koja se obratila policiji u pratnji majke.

Posle opsežnih istraga, juče je saslušano 13 osumnjičenih starih 14 godina ili više. Neki od njih su priznali krivicu, drugi je odbacili, a jedan je uhapšen zbog opiranja policiji. Istražitelji još ispituju materijal sa njihovih mobilnih telefona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bolest kulminirala, Evropa je zvanično sahranjena! Šou pedofila u Španiji šokirao planetu: Deca u halterima i BDSM odeći (VIDEO)
Užasno

Bolest kulminirala, Evropa je zvanično sahranjena! Šou pedofila u Španiji šokirao planetu: Deca u halterima i BDSM odeći (VIDEO)

Karneval u Španiji na kom su tinejdžeri, koji su bili deo proslave, nosili u rukama LGBT zastave obučeni u BDSM odeću izazvao je burne reakcije širom sveta zbog jasno pedofilskog sadržaja koji su odabrali organizatori . Sam naziv koji je izabran za performans obiluje provokacijama: „Prometer hasta meter“ (Obećaj dok se ne obavežeš).“

14.02.2024

22:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija