• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2024

10:00

"Tražila sam ovo po celom gradu, a ovde sam pronašla": Zbog buvljaka svi putevi vode na Miljakovac!

Zoran Sinko

Društvo

"Tražila sam ovo po celom gradu, a ovde sam pronašla": Zbog buvljaka svi putevi vode na Miljakovac!

Podeli vest

Nakon što se Otvoreni tržni centar, u narodu poznat kao buvljak preselio sa Novog Beograda na Miljakovac, ovaj deo grada je dobio potpuno novu dinamiku.

Vareška bb se pretvorila u obavezno odredište onih koji žele da pazare najpovoljnijim cenama, a kako se ekipa Informera uverila i prodavci i mnogobrojne mušterije zadovoljno trljaju ruke.

Jedna od onih koje smo zatekli kako pazari repromaterijal za izradu kreveta je i Sofija Igić (50) koja kaže da je upravo na buvljaku pronašla sunđer za krevet koji želi da napravi za svog psa.

- Verujte, vrlo je teško pronaći kvalitetan sunđer za punjenje. Međutim, ovde je fantastičan izbor. Vrlo je povoljno i jako sam prijatno iznenađena. Na buvljaku sam kupila i lak da ofarbam ivice krevetića koji ću napraviti za moju pudlicu - kaže nam Sofija iz Zemuna.

I zaista ovde možete pronaći apsolutno sve za vaš dom, kuhinju, baštu, posteljine od satena, autentične i neobične komade za kuću poput radija, satova, lustera, zavesa.

Ukoliko renovirate stan ili lokal, može se naći kompletan materijal za renoviranje, od kablova, utičnica, osvetljenja pa sve do ukrasnih predmeta.

Na buvljaku možete obradovati i vašeg kućnog ljubimca novim modnim komadima (odela, povodci, činije za hranu). Ukoliko želite da ulepšate vaš automobil, možete kupiti felne, brisače, patosnice, ulje kao i tečnosti za pranje vetrobrana. Cene su jeftinije bar 30 odsto nego u prodavnicama. Kako bi vam olakšali kupovinu, na pijaci postoji 130 parking mesta. Posetite Beogradski buvljak i uverite se sami u odličnu ponudu!

Foto: Zoran Sinko

 

- Kada sam posle petanestak dana od kada smo se preselili video da je svih 130 par­king-me­sta ispred buvljaka puno, znao sam da će se naš posao koji smo preselili sa Novog Beograda samo dodatno unaprediti. Ovaj buvljak se pro­sti­re se na 12.000 kva­drat­nih me­ta­ra, od če­ga je 4.000 nat­kri­ve­no. To nam mnogo znači, nakon svih godina koje smo proveli na kiši i suncu - kaže nam prodavac sijalica Žikica Lepenović.

 Do ovog me­sta vo­di de­vet li­ni­ja grad­skog pre­vo­za (3A, 42, 47, 50, 54, 59, 94, 502, 506), kao i li­ni­ja „Be­o­vo­za”.

- Došla sam sa Novog Beograda da kupim pločicu na kojoj će pisati moje prezime kako bih je okačila na vrata stana u koji sam se uslelila nedavno. Stigla sam autobusom 94 za svega 15 minuta od Bloka 70. Oduševljena sam ponudom - kaže Verica Sević (37).

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19