• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

01.03.2024

10:38

(VIDEO) Majka maloletnog masovnog ubice Koste K. ne sme da pogleda porodice ubijene dece (Foto)

M.S.

Vesti

(VIDEO) Majka maloletnog masovnog ubice Koste K. ne sme da pogleda porodice ubijene dece (Foto)

Podeli vest

Miljana Kecmanović stigla je u sud u Platu pravde i sve vreme gleda u zid okrenuta leđima porodicama čiju je decu ubio njen sin Kosta! Ona je u društvu svojih advokata i čeka da počne suđenje na kom bi trebalo da bude nastavljeno ispitivanje njenog supruga Vladimira.

Juče je počelo ispitivanje gde je, kako je Informer ekskluzivno objavio, Vladimir tužiocu rekao da mu se "obraća sa poštovanjem jer je on doktor". Sve vreme u sudnici su prisutni i roditelji ubijene dece i sestra čuvara škole.

Foto: M.S.

 

 

Otac dečaka ubice optužen je da je učinio teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući, a majka za delo nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a njen DNK pronađen je na jednoj od čaura u školi.

Dečak ubica je, podsetimo, stravičan zločin počinio iz dva očeva pištolja koja je nekoliko dana ranije, kako se sumnja, uz eo a potom kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija