• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.01.2024

13:23

"Pile su kafu dok joj je 'obrađivala' muža" Zadrugarka imala aferu sa Peđom Medenicom: Obećao joj pesme, pa mu žena zatrudnela

ATAIMAGES

Rijaliti

"Pile su kafu dok joj je 'obrađivala' muža" Zadrugarka imala aferu sa Peđom Medenicom: Obećao joj pesme, pa mu žena zatrudnela

Podeli vest

Sinoćna emisija "Pretres nedelje" jedna je od najburnijih, a niotkuda se čulo i ime popularnog folkera!

Sinoć je u rijaliti programu " Elita 7" voditelj pokrenuo temu o Jovani Cvijanović, koja je bila u pararelnoj vezi sa Peđom Medenicom, a njen saborac iz "Bele kuće", Nemanja Gačić, je otkrio da se ona čak i družila sa pevačevom ženom.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - govorio je Gačić.

- Ja ne poznajem njegovu ženu - rekla je Jovana.

- Rekla si da poznaješ - rekao je Gačić.

- Ja sam bila na mestu gde je ona bila, i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina - dodala je Jovana.

Foto: ATAIMAGES

 

- Meni si pričala kako si živog dedu sahranjivala - rekao je Marko.

- Ona je i nama to rekla, ali nije rekla ime, rekla je Inicijale - govorio je Darijan.

- On je mene vadoio iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima so se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala - rekla je Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija