• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.04.2024

09:31

"Moj muškarac je glava kuće": Melina uživa kraj drugog posle razvoda od Harisa, a ovako je birala partnera

ATAimages

Estrada

"Moj muškarac je glava kuće": Melina uživa kraj drugog posle razvoda od Harisa, a ovako je birala partnera

Podeli vest

O Melininom novom partneru javnost uveliko priča, a sama Melina uvek je isticala da njen muškarac mora da ima stav i bude glava kuće.

Poslednjih nedelja Haris Džinović dao je sijaset intervjua, u kojima je otvoreno govorio o braku i razvodu. Mnogi su mu zamerili iznošenje intime i "prljavog veša" u javnost, naročito negativno komentarisanje žene sa kojom je proveo više od dve decenije.

Za to vreme Melina mudro ćuti i ne komentariše ništa po pitanju razvoda i privatnog života iako se o njenom novom partneru uveliko priča. 

Foto: ATA Images

 

O izboru partnera, modna kreatorka, je proteklih godina više puta govorila i isticala šta joj je bitno kod muškarca. Govorila je da voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

- U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita - rekla je jednom prilikom Melina.

Sveže razvedena dizajnerka navodno već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

Foto: ATAimages

 

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - istakao je nedavno izvor za "Alo", a ovde se nije zaustavio.

Foto: ATAIMAGES

 

Prema rečima, istog izvora njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni.

- Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu - dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija