• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.04.2024

09:26

Vetar i kiša nisu usporili Nikolu! Rokvić dnevno prelazi 34 kilometra, a sada je pokazao i ko mu pomaže (FOTO)

Instagram/Nikola Rokvić

Estrada

Vetar i kiša nisu usporili Nikolu! Rokvić dnevno prelazi 34 kilometra, a sada je pokazao i ko mu pomaže (FOTO)

Podeli vest

Danas je treći dan putovanja Nikole Rokvića koji pešači do Grčke, a mladi pevač obavestio je pratioce kako mu je protekao jučerašnji dan i dokle je stigao.

Nikola Rokvić pešači ka ka Grčkoj gde će se u Egini pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog a sve kako bi privukao pažnju javnosti i obezbedio novac za decu obolelu od karcinoma.

Nikola je krenuo iz Beograda, ispred Hrama Svetog Save gde se prethodno pomolio. Porodica ga je ispratila na putovanje. Rastanak je bio veoma emotivan, pa se njegova ćerkica u jednom trenutku i rasplakala.

Odlučan da skrene pažnju na fondaciju "Porodica" koju je osnovao sa suprugom Nikola je krenuo na putovanje od 1.150 kilometara, a dnevno prelazi oko 34 kilometra.

Foto: printscreen instagram

 

Rokvić je sinoć obavestio pratioce da je stigao do Velike Plane i da će još jednu noć provesti pod šatorom. 

Na putu koji će trajati oko 30 dana Nikola ima pomoć, kako je napisao, svoje braće koje će uskoro predstaviti, a jedan od njih je reper Zobla.

Foto: printscreen instagram

 

- Pojedinac ne može sam ništa. Sa mnom kao podrška i tim su moja braća - napisao je pevač i dodao: "Uskoro ću ih i lepo predstaviti, trebalo je ljubavi, volje i žrtve da se krene na put od 30 plus dana".

Foto: printscreen instagram

 

Prva dva dana Nikolu nije pratilo lepo vreme, ali vetar i kiša ipak nisu mogla da pokolobaju pevača na ovom veličanstvenom putu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija