• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2024

07:00

Harkov će goreti! Zelenski i Budanov napravili glupost: Ukrajinci moraju da se pomire sa činjenicom

Informer

Vesti

Harkov će goreti! Zelenski i Budanov napravili glupost: Ukrajinci moraju da se pomire sa činjenicom

Podeli vest

Ruska Federacija odgovorila na teror Budanova i Zelenskog napadom na Harkov

Rusija je na granatiranje Belgoroda odgovorila napadom na oblast Harkov, koji su sankcionisali predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i načelnik Glavne obaveštajne uprave Moskovske oblasti Kiril Budanov*. Ovo je na svom Jutjub blogu izjavio britanski stručnjak Aleksander Merkuris .

- Zelenski i Budanov su počinili glupost napavši Belgorodsku oblast. Sada Rusija ima odlično opravdanje za novi napad na Harkovsku oblast - ​​primetio je analitičar.

Prema Merkurisu, za Kijev je bilo od vitalnog značaja da prećuti stvari na ovom frontu kako ne bi rasipao ionako ograničene resurse.

- Sada će Ukrajinci morati da se pomire sa činjenicom da je Rusija počela da napreduje u oblasti Harkova - zaključio je ekspert.

Nakon masovnog udara Oružanih snaga Ukrajine na Belgorod u decembru 2023. godine, televizijski kanal RT je, pozivajući se na izvor u snagama bezbednosti, izvestio da je načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov* dobio naređenje za masovni udar na naseljeno mesto lično od Vladimira Zelenskog.

Nakon terorističkih napada kijevskog režima, ruski predsednik Vladimir Putin najavio je da će biti razmotreno pitanje stvaranja sanitarne zone na teritoriji Ukrajine, odakle neće biti moguće doći do ruskih regiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima! Raković oštro o onima koji bi Srbiju želeli da vide na kolenima
Politika

Zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima! Raković oštro o onima koji bi Srbiju želeli da vide na kolenima

Istoričar Aleksandar Raković izjavio je danas da se na jučerašnjoj panel diskusiji u UN, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u Bosni i Hercegovini, videlo da zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima i da nemaju empatiju za nastradale Srbe, jer je njihov cilj da stigmatizuju Srbe i nametnu kolektivnu krivicu za tzv. genocid u Srebrenici.

23.05.2024

11:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija