• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 24. april! Rakovi daju otkaz, Lavovi gube novac, a evo kome se sviđa osoba iz inostranstva

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 24. april! Rakovi daju otkaz, Lavovi gube novac, a evo kome se sviđa osoba iz inostranstva

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki dan, jer je danas pun Mesec u Škorpiji, koji snažno deluje na sve znakove, a posebno na Škorpije, Bikove, Vodolije i Lavove.

OVAN

LJUBAV: Neko će vas fascinirati, ali budite oprezni jer ta osoba previše ulepšava sliku o sebi. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili kocki. ZDRAVLJE: Blago narušeno.

BIK

LJUBAV: Privlači vas sve što je novo i uzbudljivo u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Imaćete snažnu potrebu da promenite posao i tok karijere u sasvim drugom pravcu. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je lep dan za druženje, ali ne i za romantične odnose. Možda vas privuče neko iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć je neočekivan gubitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ko je zainteresovan za vas, ali ništa neće proizaći iz toga zbog vaše povučenosti. POSAO: Promena posla, daćete ili čak primiti otkaz. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu jer ćete imati nerealna očekivanja. POSAO: Možete izgubiti novac, oprez ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, ali to će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Promene u vezi sa poslom i nestabilnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav jer ćete danas stupiti u komunikaciju sa više privlačnih osoba. POSAO: Uspeh onima koji rade u medijima ili industriji filma. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lekovima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili je stranog porekla. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili raskinuti partnerstvo. ZDRAVLJE: Glavobolja ili zubobolja.

STRELAC

LJUBAV: Ako ste sami, nećete naći ljubav zato što je i ne tražite. Sloboda vam je danas najbitnija. POSAO: Prilika za novi posao ili ćete naći neki dodatni privremeni posao. ZDRAVLJE: Nervoza.

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog vaše nervoze i loše komunikacije. POSAO: Bićete skloni tome da gubite novac, pa vodite računa o novčaniku. ZDRAVLJE: Ide nabolje.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša ekscentrična priroda biće upadljivija nego ikad pre, zbog čega vaš ljubavni život može da se zakomplikuje. POSAO: Tražićete novi posao, ali nećete naći ništa posebno. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati napretka u ovoj sferi pre svega zato što vam pažnja neće biti usmerena na ljubavni život. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija