• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

24.04.2024

09:44

Danas saslušanje kolega i roditelja osumnjičenog za ubistvo devojčice: Policija i dalje traga za Dankom Ilić

RINA, V.J., Društvene mreže

Vesti

Danas saslušanje kolega i roditelja osumnjičenog za ubistvo devojčice: Policija i dalje traga za Dankom Ilić

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas će biti saslušane kolege, komšije i poznanici osumnjičenog za teško ubistvo dvogodišnje devojćice Danke Ilić u Banjskom Polju, Srđana Jankovića.

Pored ostalih svoj iskaz pred tužiocem izneće i Dušan Janković, otac Srđana Jankovića iz sela Luka koji se u produženom pritvoru brani ćutanjem.


Podsetimo, kako se sumnja, Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni za ubistvo deteta.

Oni su 26. marta udarili kolima devojčicu u Banjskom Polju, a potom je onesvešćenu bacili u gepek preko alata. 

Foto: Informer/Dušan otac Srđana Jankovića

 

Dejan Dragijević, koji je bio suvozač u automobilu, navodno po svom priznaju, je devojčicu kada se osvestila zadavio i telo bacili na divlju deponiju na starobanjskom putu. Potom je kako se sumnja, dva dana nakon monstruzonog zločina telo devojčice preneo na drugu lokaciju. Međutim, iako je navodno priznao ubistvo on još uvek ne želi da kaže gde su odneli telo deteta sa deponije.  

Takođe sumnja se i da su mu u tome pomogli njegov brat Dalibor i otac Radoslav Dragijević. 

Foto: printscreen

 

Obojica su, nakon njegovog hapšenja uhapšeni ali je brat preminuo u policijskoj stanici na dan kada je trebao da bude saslušan u tužilaštvu, dok je ocu određen pritvor. 

Inače, Radoslav Dragijević se brani ćutanjem. U međuvremenu u tužilaštvu je bila i Svetalana, majka Dejana Dragijevića, ali je ona iskoristila svoje zakonsko pravo da ne daje izjave. 

Policija i nadležni organi, punih mesec dana sprovode detaljnu istragu, ali telo do danas nije nađeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija