• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

28.03.2024

14:56

"Nisam namestio Aleksandra Šarca da ga ubiju"! Suprug starlete Tamare Đurić tvrdi na suđenju!

Printscreen, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

"Nisam namestio Aleksandra Šarca da ga ubiju"! Suprug starlete Tamare Đurić tvrdi na suđenju!

Podeli vest

Nikola Kačarević koji je optužen da je kao pripadnik grupe Nikole Vušovića Džonija "namestio" druga Aleksandra Šarca u tržnom centru Ušće gde ga je pripadnik iste kriminalne grupe Lazar Ili smrtonosno ranio izneo je danas svoju odbranu pred sudskim većem Svetlane Aleksić.

Kačarević je izneo svoju odbranu rekavši da on nije kriminalac i da je uz starletu Tamaru Đurić, danas njegovu suprugu sa kojom ima dete, promenio svoj život iz korena.

- Jedino poznajem Vušović Nikolu i Đorđević Darija. Godine 2015. sam sa Vušovićem bio na izdržavanju kazne, a sa Đorđevićem se nikada nisam družio, a znam ga kao dugogodišnjeg momka moje sestre Tijane.

Kačarević je pričao o danu pre pucanja na Šarca i pričao je o druženju sa Markom Božovićem i Dejanom Palićem o kojem su mediji godinama pisali kao bogatom partneru i sponzoru njegove supruge. Kačarević je kazao da je dan pre Šarčevog ranjavanja bio sa suprugom Tamarom i drugaricom Majom Šestić. Onda je opisao dan za koji se tereti da je počinio krivično delo. 

U neometanom izlaganju Kačaević je rekao sledeće: 

Foto: informer.rs

Šarac je ubijen u beogradskom tržnom centru

- Pozvao me Aleksandar Šarac ujutru i pitao me je jesam li ustao, a onda me je pitao je li ustala Tamara, hteo je da se družimo porodično, da idemo na doručak, ali sam mu ja rekao da moram da idem do placa. Posle toga me poziva moj drug Marko Božović i  drug Dejan Palić mi se javio i rekao da dolazi iz Smederevske Palanke. Hteli su da mi pomažu na placu.

Pozvala nas je Sandra Šarac i rekla "Idem da kupim detetu igrice".

Bio sam  sa  Markom kad me je zvao Šarac da idemo u Ušće da se tamo nađemo. Marko je rekao da je u trenerci i da nije obučen za tržni centar. Šarcu sam preneo, a on je rekao da ga pustim na spikerfon.

- Koga zanima što si ti u trenerci dođite da vas vidim- rekao je Šarac, prepričava Kačarević. 

- Kupio sam lajsnu i dve šarke. U tom trenutku me zove supruga Tamara i rekla mi da ide sa Sandrom Šarac u lokal na Vračaru. 

- Božović i ja idemo u Ušće, u "Valter" da se nađemo sa Sarcem. Stiže i on ubrzo. 
Naručili smo tri porcije ćevapa i sok i tu smo jeli. Krećemo svako na svoju stranu, a Šarac je ostao da plati račun. Zastaje na prvom spratu, a ja sam otišao u apoteku u prizemlju da kupim lek jer me boleo zub. Marko i on su me sustigli. Iza mene su se stvorili. 

- Rastali smo se jer mo mi bili na minus 1, a on na minus 2 nivou u garaži. 

Foto: printscreen

Kamere su snimile ubicu

- Vratio sam se kući i javili su, i telefonom da je Šarac ranjen. Sandra se nije javila kad smo je zvali, a onda sam rekao Tamari ajde pozovi Sanju. I ona je rekla da je ranjen. 
Sedeli smo 15 minuta u čudu kad je policija pozvonila na moja vrata. Moja supruga je bila u 7. mesecu trudnoće. Upali su u stan i izvršili pretres i uzeli telefone.

- Pitali su me gde su ti kola. Pretresli su i moja i kola Dejana Palića i ništa nisu našli.
Što se tiče Aleksandra Šarca bio mi je jako dobar prijatelj i drug. Donosio mi je pakete i uplaćivao mi pare dok sam bio u zatvoru. 

- Kad sam izašao 2019. iz zatvora postajemo nerazdvojni. Družili smo se porodično , na gliseru, na placu, roštiljali, pili pivo. Nikada me Nikola Vušović nije pitao za njega i nisam namestio druga.

- Smatram da je ovo velika nepravda koju trpimo moja porodica i ja. Meci koji su pronađeni u porodičnoj kući u Malom Mokrom Lugu to su meci od moga oca i ne znam što to moja majka i sestra nisu bacile dok sam bio u zatvoru. Vodim dve firme i promenio sam svoj život.

Inače, majka Aleksandra Šarca je pre dva dana u publici na suđenju Kačereviću i "vračarsko-kavačkoj" grupi Kačarevićevom bratu rekla da pozdravi brata i u očaju je potom za Republiku ispričala da je Kačarević besramna osoba koja je njrenog sina izdala iako mu je bio odani prijatelj. 

Starleta Tamara Đurić koja je po hapšenju Kačarevića objavila da je on njen bivši partner uprkos tome što je on i danas pred sudom sve vreme naziva suprugom, obratila se veoma uvredljivim tonom preko društvenih mreža Šarčevoj majci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija