• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs/J.L.

27.04.2024

16:09

Epohalne promene! Dubokom državom više ne upravljaju Jevreji, sada Indijci preuzimaju glavnu reč! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Epohalne promene! Dubokom državom više ne upravljaju Jevreji, sada Indijci preuzimaju glavnu reč! (VIDEO)

Podeli vest

O izborima u Indiji, ali i uticaju te zemlje na celu planetu, kao i o tome šta je ključ za savršeno svetsko društvo, govorio je u Info danu prof. dr Velimir Abramović, filozof.

Prof. Velimir Abramović ističe da Indija preuzima Britaniju politički i da će Jevreji biti zamenjeni Indijcima u terminima svetske moći.

- Zna se da će Modi da pobedi jer je poboljšao ekonomiju, ali je i spiritualan čovek. Do sada su duboka država bili Jevreji, bankari i Rotšildi, ali to se sada menja jer je u Britaniji Riši Sunak, Indijac, premijer te zemlje, dok je škotski premijer Pakistanac. Indija preuzima Britaniju politički i to je neminovno. Najdublja država je vojna ezoterija, a svetska vlada je to uradila u SAD i Rusiji. Soroš gubi materijalnu moć i zato se buni protiv Indije. Jedan deo ljudi na svetu se osvestio i želi da primeni nove kosmološke zakone i žele harmoniju i spiritualnost - rekao je Abramović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Velimir Abramović

 

Profesor Abramović objašnjava i da su spoj spiritualnosti, harmonije i nauke bitne za napredovanje čitave civilizacije.

- Američka materijalistička imperija nije dala rezultate za društvo. Mi moramo da vodimo računa da bi našli zajednički oblik religije i spiritualnosti. Sam premijer Modi je sledbenik Vivekanande koji je spojio spiritualnost i zapadnu tehnologiju. Premijeru Modiju je mnogo bitnija spiritualnost nego ego, jer želi da nađe zajedništvo u svetu putem spiritualnosti i nauke. Ratovi nisu rešenje, a to je Indija shvatila i oni su jaka duhovna sila. Mi moramo da imamo kosmički moral da bi mogli da napredujemo kao civilizacija - zaključio je Abramović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija