• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.04.2024

08:11

Andreana Čekić i Nenad Čanak u debati o ravnoj zemlji: Pali novi biseri! (VIDEO)

Shutterstock, Zoran Sinko, Masha Bandjur

Estrada

Andreana Čekić i Nenad Čanak u debati o ravnoj zemlji: Pali novi biseri! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Andreana Čekić bila je gost emisije "Amidži šou" u kojoj je otkrila da i dalje zastupa stav da je Zemlja ravna ploča.

Andreana Čekić više puta je u kritikovana zbog toga što javno govori o tome da je Zemlja ravna. S druge strane, pristalice ove teorije bile su oduševljene kada su saznale da je pevačica "jedna od njih", a do dana današnjeg niko nije uspeo da joj promeni mišljenje uprkos brojnim naučnim dokazima.

Juče je Čekićeva bila gost u emisiji Ognjena Amidžića koji ju je pitao da prokomentariše teorije zavere, a u raspravu se uključio i političar Nenad Čanak.

Foto: ATA Images

 

- Mesec je projekcija - počeo je Ognjen.

- Moguće, ne znam - rekla je Andreana.

Foto: ATA Images

 

- O tome se mora ozbiljno razmisliti. Ako je projekcija, potrebne su dve stvari: projektor i nešto na šta će da se projektuje. Ako uzmemo da je zemlja kupola, negde mora sa zemlje da se projektuje. E, ne projektuje se. Onda nikada ne bi mogli oblaci da prekriju mesec, nego bi morali da se prekriju preko oblaka - rekao je Nenad.

- Gravitacija ne postoji - rekao je Amidžić ono što "ravnozemljaši" često navode kao zaveru.

- Ne, tako kako su nam rekli - bila je uporna Andreana.

Foto: ATA Images

 

- Ne znam šta me je privlačilo zemlji kada sam bio mlađi - rekao je Čanak.

- Zemlja je ravna - nastavio je voditelj.

- Da. Ne osećam da se vrtimo ne znam ni ja koliko na sat na otvorenom nekom univerzumu. Ja sam kao mala, kada sam čula da živimo na lopti, bila protiv - rekla je Andreana.

- Ako je zemlja ploča, mene intresuje ko se nalazi sa "B" strane?! Je l' stvarno misliš da se neko ne bi dosetio da skače bandži sa ivice - rekao je Čanak.

Foto: ATA Images

 

- Ne može, zabranjeno je! - rekla je Andreana.

- Andreana je meni rekla, ako ideš morem, ne možeš da dođeš do kraja, jer tamo stoji brod - rekao je Ognjen.

- Nisam tako rekla. Momci su krenuli što više ka Antarktiku, naleteli su na brod i zamolili su ih da se vrate - rekla je Čekićka.

- Na čemu stoji ploča?! I ja sam bio na moru, pa sam razmatrao. Ako se vide zvezde koje su daleko, onda bi moralo da, kada gledaš more, da možeš da vidiš Ameriku. E vidi, ne vidi se ni Italija, a kamoli Amerika - rekao je Čanak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija