• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.05.2024

05:41

U Denveru se hvataju za glavu! Jokić ima veliki problem

Tanjug/AP

NBA

U Denveru se hvataju za glavu! Jokić ima veliki problem

Podeli vest

Košarkaši Denvera porazom su počeli polufinale Zapadne konferencije, a loša vest je i da Nikola Jokić ima veliki problem.

Nagetsi su u svojoj "Bol areni" izgubili od Minesote 106:99, Timbervulvsi su napravili brejk, dok je ekipi iz Kolorada to prvi poraz na domaćem terenu u dosadašnjem delu plej-ofa.

Izgubljene lopte

To nije sve, imaju brigu pred nastavak serije. Jokić je na ovom susretu postigao 32 poena uz osam skokova i devet asistencija, ali je i izgubio sedam lopti. Izgubljene lopte su problem sa kojim se srpski centar mučio u prethodna dva susreta. Na dva prethodna meča plej-ofa imao je po sedam, ukupno 14. Sa druge strane, u minula tri duela protiv Lejkersa, ne računajući odlučujući za prolazak u polufinale, Jokić je ukupno imao devet izgubljenih lopti. Naredni duel sa Minesotom je u noći između ponedeljka i utorka, a Nagetsi će morati da uzvrate udarac i spreče novi brejk Minesote. 

 

Foto: profimedia

Nikola Jokić izgubio sedam lopti u prvom meču protiv Minesote

 

Meloun zabrinut


Trener Denvera Majkl Meloun bio je razočaran posle poraza. 

- Nisam bio zabrinut zbog starta, već zbog toga što smo gubili sa 18:4, trenirali smo cele nedelje i nismo mogli da pogodimo, više sam zabrinut zbog odbrane u drugom poluvremenu. Nismo ih zaustavljali, u prvom smo imali 36 poena iz polja, Redži je bio sjajan, Holidej, Braun… Ali, onda u trećoj četvrtini oni su šutirali 90 odsto. Naz Rid je pogađao, Tauns, Konli, Edvards je nosio u prvom, ali je stao u drugom, osetio sam u drugom da nema discipline, da nema želje, to je nedopustivo - rekao je Meloun.
 

Foto: profimedia

Nikola Jokić

 

Svestan je trener Denvera šta je potrebno za pobedu u drugom meču.

- Ne možeš igrati dobro samo polovinu meča u polufinalu Zapada, mora se igrati 48 minuta. Moramo da se sredimo i da izjednačimo, ali kao što sam rekao, 18:4 smo krenuli, preuzeli smo vođstvo, a igrali bez odbrane u trećoj - dodao je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12