• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2024

19:41

MUP demantuje navode sa društvenih mreža: Nema prijavljivanja građana BiH u Novom Sadu

MUP

Politika

MUP demantuje navode sa društvenih mreža: Nema prijavljivanja građana BiH u Novom Sadu

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi u vezi sa snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kojem su navodno vide državljani Bosne i Hercegovine koji se prijavljuju na adrese u Novom Sadu.

U pitanju je još jedan primer grube zloupotrebe, ovog puta, kadrova koji prikazuju građane koji, posle radnog vremena, koriste mogućnost da u Policijskoj upravi Novi Sad zakažu termin  za izradu ličnih dokumenata za naredni dan. 

Ovakav način zakazivanja termina funkcioniše poslednjih godina i građani Novog Sada su upoznati da mogu i na ovaj način da zakažu termin za izradu ličnih dokumena, kao i preko internet portala. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluje da se ne šire neistine i dezinformacije i na ovaj način nanosi šteta policijskoj službi i njenim pripadnicima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija