• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2024

16:32

Specijalci u žurbi napustili Banjsko polje! Kolona vozila hitno povučena sa lica mesta nestanka male Danke (VIDEO)

Informer

Društvo

Specijalci u žurbi napustili Banjsko polje! Kolona vozila hitno povučena sa lica mesta nestanka male Danke (VIDEO)

Podeli vest

Pet vatrogasnih vozila upravo je naspustilo prostor oko kuće gde je nestala mala Danka Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora.

Specijalci su došli u dvorište kuće kada je bager odnosio poslednje gomile smeća.

Pripadnici specijalnih jedinica su se kratko zadržale na terenu i upravo su napustile mesto sa kog je nestala mala Danka, što se može videti na snimku ispod.

 

 

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 nedelje

Specijalci u žurbi napustili mesto a u žurbi su i došli.Kakvi su vam to blesavog naslovi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija