• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2023

21:30

"MAŠALA, NISAM ZNAO DA SAM MILIONER, IMAM ŠLEPER OVOGA"! Srbi, obratite pažnju, ovo svi BACAMO U ĐUBRE, a u Nemačkoj 15 komada vredi 10 EVRA!

printscreen

Društvo

"MAŠALA, NISAM ZNAO DA SAM MILIONER, IMAM ŠLEPER OVOGA"! Srbi, obratite pažnju, ovo svi BACAMO U ĐUBRE, a u Nemačkoj 15 komada vredi 10 EVRA!

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz jednog marketa u Nemačkoj koji je izazvao pravu buru.

Korisnik Tvitera objavio je video-snimak koji je najblaže rečeno šokirao Srbe. 

Naime, kako se može videti na pomenutom snimku, u marketu u Nemačkoj prodaju se klipovi kukuruza, na kojima nema zrna, već osušeni. Nikome nije bilo jasno zašto se to prodaje, a još veći šok je izazvalo to što košta čak 10 evra (osam na sniženju) i to 15 komada.

Pogledajte snimak:

 

 

- U Nemačkoj se prodaju ostaci klipa kukuruza. Komiljka ili kočanjka ili čutka kako se već u kom kraju Srbije zove. 15-ak komada za 8 evra - napisao je korisnik u svojoj objavi, koja je izazvala lavinu komentara.

"Čemu služi, za potpalu? Malo preskupo za to", "Par komada 10 evrića, mašala", "Imam u selu skoro šleper ovoga, nisam ni znao da sam milioner", "Odlično je za potpalu", "Auu da se oparim konačno", bili su samo neki od komentara.

Iako se vidi na pakovanju da se suvi klipovi koriste za potpalu, mnogi su postavljali pitanje čemu služe, pa je jedan korisnik Tvitera objasnio da ima više namena.

"Korišćena za: zatvaranje balona i flaša sa rakijom kao čep, loženje vatre, roštilja a posle loze najbolja za pečenje jagnjeta na ražnju, umesto ribaće četke, u toaletu, kada se ostružu paperjaste trošice zavijale se kao cigare..."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 1 godinu

U Nemačkoj švabe kočanjke koriste umesto toalet papira kojeg nema zbog nestašice prouzrokovane obustavom proizvodnje celuloze i prerade papira.

Seljak

pre 1 godinu

Hi hi ... Imam u šupi toliko ŠAPURINA da bi za te pare mogao da kupim novi auto ... Naravno da se koriste za loženje, pogotovo kad treba brzo podići temperaturu jer jako brzo izgore. U našim Banatskim selima to se ne baca i nakon što se sa klipova skinu zrna kukuruza, svi ih iskoriste za grejanje preko zime, nema bacanja jer skoro svaki domaćin to ima za grejanje cele zime ... Činjenica da Nemci u supermarketima kupuju šapurine za grejanje najbolje govori kakva je energetska situacija u najjačoj zemlji EU - živele sankcije Rusiji

zvale

pre 1 godinu

ma buljaši ga trpaju u bulju .kakva potpala više vole vrhunski klip u bulji ,pripodno nema šta ,što da trpaju vibrator,nije organski ..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija