• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

13:34

Kolabirana opozicija moli Zapad da ih postavi u fotelju! Primaju uputstva od toliko različitih stranih agnetura da su se pogubili! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Kolabirana opozicija moli Zapad da ih postavi u fotelju! Primaju uputstva od toliko različitih stranih agnetura da su se pogubili! (VIDEO)

Podeli vest

Kolaps domaće opozicije i njihove očajničke apele na strane aktere da ih postave na vlast po svaku cenu, komentarisao je gost Info jutra, reditelj Ljubiša Ristić

Reditelj Ljubiša Ristić izjavio je kako domaća vlast uprkos brojnim spoljnim i unutrašnjim pritiscima, na strpljiv način reaguje na blokade puteva, proteste i laži koje se obrću.

- Ne mislim da se opozicija plaši, ali je svesna da izaziva previranjem kako bi pojedine grupice nakon izbora ostale u životu. To su male grupe koje su partikularno povezane sa raznim interesovanjima, a jedini zajedniči imenitelj za sve njih je da se po svaku cenu dođe na vlast. SPO je izrastao u veliki pokrer ispred kog je Vuk Drašković bojkotovao izbore kada vidi da opozicija ima izgleda za pobedu, a kada nema onda mu se ide, Šešelj je sa druge strane mnogo puta menjao program i stavove. Imamo jedan deo glasača koji je toliko zagrižen da će glasati za bilo koga samo da je protiv vlasti, kao što postoji i deo koji će uvek glasati za vlast, što je tradicija kod nas. Naša vlast je nečuveno strpljiva koja sa obzirom na sve spoljne i unutrašnje pritiske, na jedan strpljiv način reaguje na sve budalaštine poput, blokade puteva, protesta i laži koje se vrte. Čak i oni koji rade protiv interesa zemlje dobili su pravo da kažu šta misle što ne znam koliko je pametno, ali je definitivno strpljivo - rekao je Ristić.

Foto: Masha Bandjur

 

Naš sagovornik je dodao kako je proces ujedinjenja opozicije uvek instruiran sa strane i da domaća opozicija sada moli Nemačku, Francusku i Ameriku da ih postavi na vlast.

- Poenta je da se nateraju svi politički opozicionari da stanu u jednu kolonu i mole se da ih Rusija, Nemačka ili Amerika nateraju da stanu zajedno. Proces ujedinjenja opozicije je uvek povezan sa nečim spolja, a ukoliko ih nemaju znači da im uputstva daju različiti. Ukoliko vojska i policija ne sarađuju sa stranim interesima i opozicijom koja hoće silom na vlast neće do toga ni doći - rekao je Ristić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija