• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2024

21:04

Đilasovi botovi hoće da oplemene njegov bankovni račun na leđima Srbije!

Miloš Rafailović

Live TV

Đilasovi botovi hoće da oplemene njegov bankovni račun na leđima Srbije!

Podeli vest

Ambicije opizicije Dragana Đilasa da preko interesnih grupa sa Zapada dođe na vlast u Srbiji, komentarisali su gosti Info dana, politički analitičari Marko Kapelan, Milana Vuković i Srđan Simić.

Politički analitičar Marko Kapelan istakao je da opozicija još uvek očekuje da ih interesne grupe iz inostranstva kršeći izbornu volju građana Republike Srbije.

- Nijedni izbori nisu prošli bez protesta i optužbi o nekoj izbornoj krađi od strane domaće opozicije koja je revoltirana što narod ne glasa za njih. Sada očekuju da ih neko iz inostranstva dovede na vlast ne valja im ni kako je narod glasao ni zapisnici nakon izbora koje su i njihovi posmatrači potpisivali. Posle toga su napadali Stari Dvor da bi se obraćali sa terase kao da su osvojili neku medalju, a posle polažu zakletvu ispred toaleta i u hodnicima Skupštine čime samo srljaju iz greške u grešku - rekao je Kapelan.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Politički analitičar Milana Vuković navela je kako su Draganu Đilasu milioni koje ima na bankovnom računu očigledno previše mali čim šalje svoje saradnike na Zapad u svoje ime.

- Dolazim iz opštine Inđija koja nije velika, ali svako ko želi da nađe posao to može bez problema i sama nezaposlenost je na nivou statističke greške, a pripadnici autošovinističke Đilaosve opozicije su najveća rak rana naše političke scene. Draganu Đilasu su mali ti milioni na računu i u cilju da ih poveća šalje svoje saradnike da idu kod Zapadnih lobista da od njih traže vlast u Srbiji - rekao je Vuković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Politički analitičar Srđan Simić ukazao je kako Euromajdan predstavlja pojavu koja je imenovana po kijevskom trgu Majdanu gde su stotine Ukrajinaca izgubili svoje živote za interese Zapada.

- Euromajdan je pojava koja je nastala u Kijevu, po imenu Majdan trga gde je odneto stotinu ukrajinskih života zarad interesa Zapada. Tu istu pojavu đilasovci žele da dovedu u Srbiju, zbog čega narod ne želi da glasa za njih. Danas Srbija ima pronatalitetnu politiku i dodatno olakšava parovima da priušte nekretninu pogotovo ako je u pitanju seosko domaćinstvo - rekao je Simić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12