• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2024

10:36

Slušali smo ogromne gluposti u Hagu! To je antisrpski sud i tamo ne možemo da tražimo pravdu! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Slušali smo ogromne gluposti u Hagu! To je antisrpski sud i tamo ne možemo da tražimo pravdu! (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Toma Fila bio je gost emisije "Info jutro" Informer TV. On je tom prilikom komentarisao potencijalno usvajanje sramne Rezolucije o Srebrenici, kao i rat u Bosni i umešanost zapadnih sila u isti.

Fila ističe da za Srbe nema pravde kada je u pitanju međunarodno pravo.

- Ne postoji međunarodno pravo. Ja sam 1996. godine otišao u Hag i ostao sam do 2014, braneći naizmenično. Tad sam video da je to antisrpski sud i da mi nikakvu pravdu ne možemo da tražimo tamo. Slušali smo ogromne gluposti tamo. Sve srpske žrtve su marginalizovane, čak i ignorisane, jer je to odgovaralo Americi tada. Cimerman je čak poništio dogovor između Alije Izetbegovića i Srba. Neko iz politike je napravio mržnju. Nje ranije nije bilo. Zato kažem, međunarodnog prava nema. Ima pravo jačeg. Do sada su sve rezolucije donošene jednoglasno. Ovog puta će biti borba. Gde god se Amerika pojavi, najmanje 70 ljudi ide za njom - kaže Fila.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija