• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.05.2024

08:15

Dnevni horoskop za subotu 4. maj! Ovnovi će se zaljubiti, Vage započinju ljubavnu vezu sa osobom koja im se dopada

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 4. maj! Ovnovi će se zaljubiti, Vage započinju ljubavnu vezu sa osobom koja im se dopada

Podeli vest

Interesantan vikend pun avantura i uzbudljivih momenata za mnoge horoskopske znake.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Vrlo ste zaljubljivi, pa se i ovih dana lako možete zaljubiti u bilo koga s kim vam se ukrste putevi. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu vas krasi neodoljivi šarm, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svakako vam je mnogo lakše da nađete ljubav. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Vaš entuzijazam za rad neće biti na poželjnom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Puno izazova u ljubavi, ništa neće ići onako kako se nadate. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ali sada možda nije vreme za to, jer imate velikih problema u karijeri. ZDRAVLJE: Loše.

LAV

LJUBAV: Bežali ste od obaveze i možda se vaš ljubavni život iskomplikovao zbog toga. POSAO: Mogući problemi onima koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

Foto: Freepick

 

DEVICA

LJUBAV: Zbunjeni ste. Najbolje je da ne donosite nikakve odluke dok vam sve ne postane jasnije. POSAO: Bićete više usmereni na neke druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili ući u vezu sa tom osobom. POSAO: Problem sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Skrivaćete osećanja, ali ćete se sigurno zaljubiti u nekoga s kim ćete stupiti u kontakt. POSAO: Vaša sposobnost verbalne komunikacije biće na višem nivou. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola će vam doneti nove prilike za ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu i dragocenostima, jer ih možete izgubiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Sve što ste izgradili u ovoj sferi može da bude uništeno ako napravite pogrešan korak. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. Loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku vezu. POSAO: Problemi u procesu rada, sa kolegama ili sa sredstvima za rad, pogotovo ako radite sa mašinama. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

RIBE

LJUBAV: Bićete skloni da idealizujete druge, pa se možete zaljubiti u nekoga ko uopšte nije dobar izbor za vas. POSAO: Imaćete prilike da dobijete bolji posao. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija