• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2024

09:39

Svet sedi skrštenih ruku dok Izrael ubija civile! Palestinski narod je pod genocidnim pritiskom još od 1948. godine! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Svet sedi skrštenih ruku dok Izrael ubija civile! Palestinski narod je pod genocidnim pritiskom još od 1948. godine! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj gostovao je u "Info jutru" Informer TV i govorio, između ostalog, i o usvajanju takozvane Rezolucije o Srebrenici kojom se srpski narod etiketira kao genocidan narod.

Šešelj poručuje da je ključan datum 2. maj.

- Moraju imati dvotrećinsku većinu glasova da bi to prošlo. Nadam se da je poseta predsednika Vučića Francuskoj bila delotvorna. Možda ona ustukne. Svih osam italijanskih poslanika je glasalo protiv toga. Što se Francuza tiče, mislim da su samo predstavnici Nacionalnog fronta glasali protiv. Nije nemoguće da se desi obrt. Ovo što je danas u Njujorku je redovna sednica Saveta bezbednosti. Očekujem i da će Vučić prisustvovati i održati govor. Dosad su mu svi nastupi bili dobri. On zastupa srpske interese čvrsto i mislim da to mora dati neke rezultate. Ključna sednica će biti 2. maja i tada će se odlučivati o inicijativi da se usvoji rezolucija koja će osuditi navodni genocid u Srebrenici. Izraelci sistematski uništavaju Palestince u Gazi. Najmanje je boraca Hamasa ubijeno. Palestinski narod je pod genocidnim pritiskom još od 1948. godine. Sve mi liči na to da je Izrael tražio povod da Gaza bude sravljena sa zemljom. Skoro 500 Palestinaca je ubijeno na Zapadnoj obali, a 13 Izraelaca. Oni ubiju 500 civila, a svet sedi skrštenih ruku - naveo je Šešelj.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)
Politika

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)

Povodom snimka sa skupa u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu na kojem je predstavljena knjiga "Homogena Srbija 1941." autora Stjepana Loze, a koji je objavljen na društvenim mrežama, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet zbog krivičnog dela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz člana 317. Krivičnog zakonika.

04.05.2024

12:11

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija