• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

04.05.2024

10:12

Zvezda se hitno oglasila povodom Nikole Topića! Oštra poruka sa Malog Kalemegdana!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda se hitno oglasila povodom Nikole Topića! Oštra poruka sa Malog Kalemegdana!

Podeli vest

Nikola Topić (18) neće propustiti eventualno finale ABA lige zbog NBA drafta, poručuju iz košarkaškog kluba Crvena zvezda!

Navijači kluba sa Malog Kalemegdana zabrinuli su se nakon informacije da je testiranje pred NBA draft, takozvani "kombajn", zakazan u periodu od 12. do 19. maja u SAD. Otud su se pojedini sa pravom zabrinuli da li će najtalentovaniji košarkaš crveno-belih biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu, pošto je u tom periodu zakazano finale ABA lige.

Foto: Starsportphoto©

Nikola Topić

 

Crveno-beli su se oglasili nakon spekulacija da će mladi košarkaš propustiti završnicu regionalnog takmičenja.

"Crvena zvezda u cilju istinitog informisanja javnosti, a nakon pojavljivanja određenih dezinformacija u petak uveče nakon prve utakmice polufinala ABA lige, obaveštava sledeće: Igrač Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, i neće napuštati ni privremeno klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač Zvezde. Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja", poručuju iz Zvezde.

Ovim povodom na društvenim mrežama se oglasio agent mladog košarkaša Miodrag Miško Ražnatović.

 

 

"Imajući u vidu da je dosta interesovanja podigla informacija vezana za poziv Topića i Đurišića za NBA draft kombajn u Čikagu, neophodno je određeno pojašnjenje. Plejof ABA u oba slučaja ima apsolutni prioritet, i igrač koji bude igrao finale će preskočiti kombajn", poručuje Ražnatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija