• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2024

16:11

Genocidaši sude Srbiji! Hrvati, Nemci i Turci ćute o svojim zločinima i peru svoje grehe na srpskoj krvi! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Genocidaši sude Srbiji! Hrvati, Nemci i Turci ćute o svojim zločinima i peru svoje grehe na srpskoj krvi! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu o sednici Saveta Evrope na kojoj je predloženo da lažna država tzv. Kosovo uđe u tu organizaciju i sramnoj rezoluciji o Srebrenici govorili su gosti Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Demo Beriša predsednik Matice Albanaca u Srbiji.

Demo Beriša predsednik Matice Albanaca u Srbiji kaže da je Srbija izložena pritisku Zapada, na čelu sa Nemačkom i SAD, koji ne samo da pritiskaju Srbiju, već i podržavaju Aljbina Kurtija.

- Očekivao sam više pravde i prava na glasanju u Savetu Evrope. Pokazali su nasilnost u Savetu Evrope i Ujedinjenim nacijama. Ključno pitanje je formiranje ZSO, a to je Priština glatko odbila, a oteli su imovinu na severu Kosova i Metohije i Kurti je izričito rekao da neće biti formiranja zajednice srpskih opština. Pravi mentor Kurtija je Nemačka, a njih poguravaju Sjedinjene Države. Srbija je izložena frontalnom napadu od strane država u okrežunju, kao i zapadnih sila koje žele da završe posao iz 1999. godine. Tzv. Kosovo daje Ukrajini oružje, a KFOR je pojačao snage na KiM, tj. najviše Nemačka - rekao je Beriša. 

Foto: Zoran Sinko

Demo BEriša i Nebojša Obrknežev

 

Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke, ističe da Srbija treba da napusti Savet Evrope, kao i da genocidne zemlje Turska, Nemačka i Hrvatska sada nas optužuju za genocid.

Zapad je našao žrtveno jagnje u vidu Grčke. Glasanje u Savetu Evrope je izrežirano i odavno su pripremili teren za guranje tzv. Kosova u tu organizaciju. Posle 25 godina nisu ništa uradili povodom sramnog bombardovanja Beograda. Smatram da Srbija treba da napusti Savet Evrope, jer mislim da Srbija ima mnogo veći stub demokratije nego evropske zemlje. Otvaranje Pandorine kutije onda kada nije bilo potrebno i prijem tzv. Kosova i sramna rezolucija o Srebrenici. Seju seme zla i potpiruju nove sukobe, a nas uče da ne gledamo u prošlost gde su oni krivi, a ono što njima odgovara to može. Turci su pobili Jermene, Nemci su pravili Holokaust, Hrvatska je pravila Jasenovac, a sada nas žele da osuđuju za genocid. Hrvatska skroz etnički očistila svoju zemlju - kazao je Obrknežev.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15