• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2024

15:35

Skandal! Bora Novaković divlja u Skupštini: Pokušao da izazove incident! (VIDEO)

printscreen

Politika

Skandal! Bora Novaković divlja u Skupštini: Pokušao da izazove incident! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadšnji gradonačelnik Novog Sada iz vremena žute ološ elite, a sada narodni poslanik u Skupštini Srbije, čovek Đilasove NATO koalicije Borislav Novaković, još jednom je pokazao svoje pravo lice.

Nakon skoro tri sata izlaganja ekspozea mandatara Miloša Vučevića, došlo je i do incidenta. Novaković je kao što vidmo na snimku u nastavku divljao u Skupštini. 

Poslanik opozicije Borislav Novaković, poznatiji kao Bora Solunac, izašao ispred govornice za kojom je Vučević urlajući, mlatarajući slikom i remeteći mir i izlaganje mandatara. 

Predsednica Skupštine Ana Brnabić mu je izrekla opomenu, a poslanik SNS Radoslav Milojičić Kena prišao mu je i pocepao fotografiju.

Nakon nekolikog vremena, opozicioni poslanik Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije prišao je Novakoviću i udaljio ga.

Kada je završeno Vučevićevo izlaganje, Novaković je nastavio da govori sa mesta, nakon čega mu je izrečena mera udaljenja sa sednice.

- Nemate nikakvo pravo da prilazite mandataru, izričem vam meru udaljenja sa sednice. Doviđenja za vas! Sram vas bilo i sramota - rekla je Brnabić.

Opomenu je dobio i poslanik opozicije Srđan Milivojević, ali i poslanik SNS Milojičić.

U celu raspravu se uključio i poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta.

- Razredna, pa i ja sam dobacivao, nemojte mene da isključujete - kazao je Jovanović.

Podsetimo, u Skupštini Srbije danas održava se Prva posebna sednica u Četrnaestom sazivu i to sa jednom tačkom dnevnog reda – izbor Vlade i polaganje zakletve predsednika i članova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija