• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

20:58

(VIDEO) Bokan o šizofrenim izjavama Lalićeve: Samo srpski levičari se takmiče ko će više da vređa svoju državu u pred zemljama regiona!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

(VIDEO) Bokan o šizofrenim izjavama Lalićeve: Samo srpski levičari se takmiče ko će više da vređa svoju državu u pred zemljama regiona!

Podeli vest

Uvrede Srbiji upućene od strane novinarke Ane Lalić i prirodu autošovinizma kod srpskih levičara, komentarisao je gost Glavnog dnevnika, Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju.

Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju ukazao je na tretiranje pravoslavnih crkava kao da su kiosci i omalovažavanje neistomišljenika, stvara uvertiru za nasilje.

- Napad na žene u sred Beograda od strane ljudi koji tvrde da se bore protiv nasilja, smatraju da su van bilo kakve osude. Čitava drugosrbijanska elita udružila se u antisrpski svet od Dragana Bursać sve do Ane Lalić i Dragan Bjelogrlića, koji je takođe učestvovao u Rebedu festivalu u Hrvatskoj gded su vređali svoju zemlju. Ako pravoslavne crkve tretiraju kao kioske i ponižavaju neistomišljenike, što čini uvertiru za nasilje nad svima koji se ne slažu sa njima. Festival Rebedu je levičarski festival koji skuplja levičare iz regije, međutim samo srpski levičari govore protiv svoje zemlje, dok drugi levičari govore na primer o pravima žena - rekao je Bokan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bokan smatra da je tužno što Ana, ćerka Petra Lalića koga smatra velikim čovekom govori sramne stvari za svoju zemlju poput tvrdnje da je ona iz Vojvodine, a ne iz Srbije.

- Sramotno je što Ana Lalić sa toliko mržnje govori o srpstvu i srpskoj istoriji dok mrtva hladna govori da dolazi iz Vojvodine, a ne Srbije. Tužno je to što je ona ćerka Petra Lalića koji je učinio velike stvari za Valjevo i Ub, na čijoj sahrani je govorio brat Duleta Savića. Oni pozivaju na smrt Aleksandra Vučića i to je sasvim okej, ali kada njima neko uputi neki komentar odmah se pozivaju na zakon i prete tužbama - rekao je Bokan.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja
Društvo

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja

U narednih nekoliko godina u Beogradu će biti izgrađeno ili rekonstruisano šest muzeja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali koji je sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem kod zgrade stare Glavne železničke stanice predstavio nove muzeje koji će biti izgrađeni ili rekonstruisani u Beogradu.

18.05.2024

16:32

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

Hronika

Sport

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!
EURO 2024

Stojić kao Nikola Jokić! Prespavao Piksijev spisak!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković saopštio je preliminarni spisak od 35 igrača koji su kandidati za put na Evropsko prvenstvo! Polako pristižu i prve reakcije sa raznih strana na spisak koji je doneo neka iznenađenja!

18.05.2024

16:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12