• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Tanjug

20.10.2023

10:05

Centar Beograda zatvoren od 10 časova do podneva! Autobusi menjaju trase - detaljan spisak izmena!

Beta

Beograd

Centar Beograda zatvoren od 10 časova do podneva! Autobusi menjaju trase - detaljan spisak izmena!

Podeli vest

U Beogradu će danas, za vreme održavanja memorijalnog defilea "Pobeda, sloboda", deo centra grada biti zatvoren za saobraća, zbog čega će doći do izmena na linijama gradskog saobraćaja.

Defile se održava u sklopu manifestacije "Dani slobode 2023", od 10 do 12 časova, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

U okviru manifestacije formiraće se svečani defile na Terazijama, od ugla Trga Nikole Pašića i Terazija, pored hotela "Moskva" i kretaće se Kolarčevom ulicom do Trga Republike (ispred Narodnog muzeja), gde će se po završetku defilea održati koncert. U koloni će biti i kamion sa kojeg će se emitovati radio-drama.

Za saobraćaj se zatvaraju sledeće saobraćajnice: Trg Nikole Pašića u zoni Igumanove palate, zatim Terazije i Kolarčeva ulica.

Linije javnog gradskog prevoza će funkcionisati na sledeći način

trolejbuska linija 29 saobraćaće na relaciji Trg Slavija – Medaković 3 i nosi oznaku 29L;

autobuska linija 31 saobraćaće u oba smera trasom: Studentski trg – Vase Čarapića – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnim trasama;

Foto: Shutterstock

 

 

autobuske linije 24, 26, 37 i 44 saobraćaće u oba smera ulicama Francuskom, Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom, Trgom Nikole Pašića i dalje redovnim trasama;

autobuska linija 27 ići će u smeru prema Mirijevu redovnom trasom od terminusa „Trg Republike”, dok će u smeru prema Trgu republike saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Makedonskom, Trgom republike do terminusa „Trg republike”;

minibus linija E2 u oba smera ići će Ulicom kneza Miloša, Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Makedonskom, preko Trga Republike do terminusa "Trg Republike", a minibus linija E9 u oba smera, umesto preko Terazija, saobraćaće od Slavije Beogradskom ulicom, Bulevarom kralja Aleksandra, preko Trga Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom, preko Trga Republike i dalje redovnom trasom;

elektrobus linija EKO 2 saobraćaće na skraćenoj trasi Beograd na vodi – Trg Slavija.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i minibus linija E2 koristiće i stajalište "Trg republike" (#3031) u Makedonskoj ulici, koje u redovnom režimu koriste linije 28 i 41 (kod "Dunav osiguranja").


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Opet litije u Crnoj Gori! Narod ustao protiv Spajića, zakazan skup
Politika

Opet litije u Crnoj Gori! Narod ustao protiv Spajića, zakazan skup

Pozivamo sav slobodoljubiv narod Crne Gore koji je sa nama čuvao svetinje i duže od godinu dana bio u litijama da nam se priključi ispred Vlade Crne Gore u Podgorici 22. maja od 19 časova, kako bismo poslali poruku onima koje smo tada podržali nadajuću se pravdi i za srpski narod, navode u izjavi za IN4S portal organizatori protesta.

20.05.2024

21:41

Spajić se dodvorava ovoj svetskoj sili! Evo zašto Crna Gora glasa za rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Spajić se dodvorava ovoj svetskoj sili! Evo zašto Crna Gora glasa za rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Istoričar Bogdan Živković sa Balkanološkog instituta SANU ocenio je da danas da će Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici na Generalnoj skupštini UN zato što je ta zemlja pod velikim pritiskom SAD, zato što u mnogo čemu nema suverenitet i zato što crnogorski premijer Milojko Spajić želi podršku najmoćnije svetske sile u nastojanjima da postane prvi čovek Crne Gore.

20.05.2024

20:09

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set