• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

06:09

Federer se vraća! Rodžer bacio navijače u trans

printscreen

Tenis

Federer se vraća! Rodžer bacio navijače u trans

Podeli vest

Legendarni Švajcarac Rodžer Federer oglasio se na društvenim mrežama i oduševio sve navijače. Najavio je povratak u popularnu igricu TopSpin.

Rodžer se od tenisa oprostio pre dve godine tokom Lejver kupa, a sad će svajač 20 grend slem titula, ima četiri manje od Novaka Đokovića, biti zaštitno lice igrice. 

"Drago mije da se vraćam u TopSpin posle svih ovih godina", najavio je Federer na društvenim mrežama.

Švajcarac nije mogao da sakrije oduševljene, kaže da se na ovaj način vraća tenisu, koji mu očigledno nedostaje.

- Ja sam Rodžer Federer i zaista jedva čekam da igram protiv tebe u TopSpinu. Veoma sam uzbuđen što se vraćam. Jako volim video igrice, a vidim da to vole i moja deca. Sve se promeilo i danas su zaista sjajne. Tenis je veći od bilo kog pojedinca i moramo da poštujemo sport. Ovo je na neki način i moj povratak i jako mi je drago - rekao je Federer.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TopSpin 2K25 (@topspin2k)

 

 

Lejver kup 2022. godine bio poslednji zvanični turnir Švajcarca Rodžera Federera, ali i Rafaela Nadala, koji će uskoro opet igrati sa velikim rivalom i prijateljem.  Španski teniser biće deo Tima Evropa na Lejver kupu, koji je na programu od 20. do 22. septembra u Berlinu.

"Nadal se pridružuje Karlosu Alkarasu, Danilu Medvedevu i Aleksanderu Zverevu u Timu Evropa koji će pokušati da povrati Lejver kuo pod vođstvom Bjorna Borga", naveli su organizatori.

 

Foto: profimedia

Rodžer Federer i Rafael Nadal

 

Nadal kaže  da je veoma srećan što će četvrti put učestvovati na ovom takmičenju koje je inicirao Federer 2017. godine.

"U ovoj fazi moje karijere zaista želim da iskoristim sve prilike koje mi se pružaju", naveo je Nadal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija